DELIR intr-un mall! O echipa de cercetatori a incercat sa teleporteze mai multe persoane

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 18 oct 2020, 10:10

Inspirati din Star Trek, o echipa de cercetatori si-a instalat echipamentul intr-un mall pentru a face o demonstratie.

Tocmai cand erau pe punctul de a declara reusit experimental, ceva socant s-a intamplat.Inspirati din Star Trek, o echipa de cercetatori si-a instalat echipamentul intr-un mall pentru a face o demonstratie. Scopul experimentului era acela de a convinge lumea ca teleportarea este posibila si ca va fi urmatorul mijloc de transport intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat.

Multimea s-a adunat buluc, toti inarmati cu telefoane si camera video pentru a fi martorii unui eveniment cu totul special.

Primul om teleportat a fost un voluntar adus de echipa de cercetatori. Individul a intrat, usile s-au inchis, butonul magic a fost apasat, si…delir! Unde a disparut? Iata-l, e cativa metri mai incolo.Ceea a urmat apoi i-a cam pus pe ganduri pe cei prezenti la experiment.

Mai multi volutari din public s-au oferit pentru o noua demonstratie. Insa desi aparent experimentul era unul cat se poate de reusit, in sensul ca toti dispareau din cabina si apareau brusc cativa metri mai incolo, voluntarii pareau ca nu stiu pe ce lume se afla.
Insa, prea multa vorbarie! A venit timpul sa deconspiram faptul ca asa-zisul experiment a fost doar o farsa! Teleportarea, deocamdata, nu a fost posibila, exista doar ca si concept, iar demonstratia era de fapt o campanile de promovare a celui mai recent film Star Trek, “Star Trek into Darkness”. Genial, nu?

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 

Taguri:

Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?