Demet Ozdemir, achiziție fabuloasă, la scurt timp după despărțirea de artistul Oğuzhan Koç! În presa din Turcia au apărut zvonuri că renumita actriță s-ar afla în pragul unei decizii foarte importante pe plan personal

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 iul 2023, 13:05
Foto(4)

Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, a făcut recent o achiziție de sute de mii de euro, pe o insula grecească! Iată ce ar avea de gând să facă frumoasa actriță în viitorul apropiat! Fanii ei sunt de-a dreptul uluiți!

Demet Ozdemir are doar 31 de ani și cu toate acestea a reușit să urce în topul celor mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia, datorită talentului desăvârșit și carismei captivante, dovedite în seriale și filme artistice de succes în care a jucat de-a lungul celor zece ani de activitate pe platourile de filmare. Publicul din România a cunoscut-o încă din anul 2014, când a jucat în serialul În dragoste și în război, iar apoi tânăra actrița a revenit la Kanal D în producția Prizoniera destinului, în care a interpretat magistral rolul principal alături de celebrul Ibrahim Celikkol.

Deși anul trecut s-a căsătorit cu artistul Oğuzhan Koç și păreau foarte fericiți, după aproape un an de la nuntă, cei doi au decis să pună capăt căsniciei lor și au recurs la un divorț pe cale amiabilă.

Demet Ozdemir, achiziție fabuloasă, la scurt timp după despărțirea de artistul Oğuzhan Koç

Demet Ozdemir s-a căsătorit în vara anului 2022 cu Oğuzhan Koç, un renumit cântăreț, după doar doi ani de relație și păreau fericiți împreună și foarte potriviți.

Deși au pozat mereu în cuplul perfect și se afișau mereu împreună zâmbitori și optimiști, se pare că pe parcurs au apărut neînțelegeri în relația lor care au dus la despărțire.

Citește și: Demet Özdemir și noul ei partener de platou Engin Akyürek, apariții încântătoare pe covorul de lavandă din Riad! Cei doi actori au participat la ceremonia de decernare a trofeelor Joy Awards din Arabia Saudită

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

La scurt timp de la divorț, în presă din Turcia s-a vehiculat faptul că celebra Demet Ozdemir ar fi făcut o achiziție de 1 milion de euro. Potrivit publicației gecce.com, se pare că aceasta și-ar fi cumpărat o casă superbă pe o insulă din Grecia, țara ei preferată ca destinație de vacanță. De altfel, chiar zilele acestea, actrița a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini în care le-a transmis fanilor săi că se află în vacanță, aflându-se la o piscină.

Mai mult decât atât, o altă informație vehiculată în presa turcă este faptul că Demet Ozdemir ar intenționa să dobândească și cetățenia greacă în viitorul apropiat și tocmai din acest motiv și-ar fi cumpărat și locuința respectivă pe acea insula.

Citește și: Demet Özdemir și Oğuzhan Koç au divorțat, după nouă luni de la căsătorie! „Am constatat că nu putem continua căsătoria” Iată cum au fost surprinși la tribunal și ce declarații au făcut