Demet Özdemir, protagonista serialului „Prizoniera destinului”, a fost nevoită să muncească de la 15 ani! Drama prin care a trecut actrița

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 04 sep 2024, 18:36

Demet Özdemir

Sursa: Instagram demetozdemir

Demet Özdemir are o carieră de succes în actorie, însă puține persoane știu drama prin care aceasta a trecut în adolescență.

Demet Özdemir este o actriță apreciată pentru talentul ei natural, însă în spatele apariției sale elegante și încrezătoare se află o poveste dramatică ce a ajutat-o să se maturizeze mai repede. Actrița serialului turcesc „Prizoniera destinului” a început să muncească de la vârsta de 15 ani, iar motivul este unul emoționant.

Demet Özdemir a muncit de la 15 ani

Deși Demet Özdemir este cunoscută pentru cariera ei în actorie, prima ei mare iubire a fost dansul, pe care l-a practicat încă de la o vârstă fragedă.

Demet Özdemir s-a născut în anul 1992, iar atunci când avea 7 ani, părinții săi au decis să își separe drumurile, ceea ce a pus o presiune imensă pe umerii actriței. 

În momentul separării părinților ei, Demet Özdemir a fost nevoită să se mute la Istanbul, în Turcia, împreună cu mama și frații ei. La vârsta de 15 ani, Demet Özdemir a început să danseze pentru a își ajuta mama să întrețină întreaga familie, astfel a devenit rezervă pentru Bengü, urmând să se alăture mai târziu grupului de dans Efes Kızları, potrivit tvhappy.ro.

Citește și: Demet Özdemir și noul ei partener de platou Engin Akyürek, apariții încântătoare pe covorul de lavandă din Riad! Cei doi actori au participat la ceremonia de decernare a trofeelor Joy Awards din Arabia Saudită

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Fiecare ban pe care Demet Özdemir o ajuta pe mama ei să le ofere o viață mai bună copiilor pe care îi are, iar adolescentei îi oferea mai multă încredere în propriile abilități. Astfel, Demet Özdemir a apărut apoi în videoclipul lui Mustafa Sandal "Ateș Et ve Unut". Peste câțiva ani, Demet Özdemir a primit un rol secundar în serialul de televiziune "I'll Give You a Secret", acolo unde i-a surprins pe producători cu talentul ei.

Acela a fost momentul în care cariera ei în actorie a început să meargă într-un ritm ascendent, primind rolul principal în ”Early Bird”, dar și alte roluri în ”Aroma de fresca” și ”No: 309”. 

Cât câștigă Demet Özdemir din reclame?

Demet Özdemir a reușit să adune o comunitate surprinzătoare pe Instagram, acolo unde este urmărită de peste 16 milioane de persoane.

Alături de cariera de actriță, Demet Özdemir promovează diferite produse, fiind chiar și ambassador la o celebră firmă de șampon.

Pentru toate postările în care apare actrița, aceasta primește diferite sume de bani, adunând pe parcursul anilor 3 milioane de lire turcești, adică aproximativ 289.000 de euro, echivalentul a 1.430.087 de lei. 

Sursa principală de venit a lui Demet Özdemir este actoria, iar în 2021, aceasta câștiga 100.000

de lire turcești pe episod, adică aproximativ 9.600 de euro, mai exact echivalentul a 47.504 de lei.