Demet Özdemir amână revenirea pe platourile de filmare. Actrița se confruntă cu probleme grave de sănătate: ”Trec prin boală mai greu și cu durere”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 14 apr 2023, 06:25

Demet Özdemir amână revenirea pe platourile de filmare. Actrița se confruntă cu grave probleme de sănătate: ”Trec prin boală mai greu și cu durere”

Demet Özdemir ar fi trebuit să revină la filmări la sfârșitul acestei săptămâni, însă a anunțat că se confruntă cu probleme de sănătate, astfel va mai dura o vreme până când își va relua activitatea.

Deși a declarat în nenumărate rânduri că nu va pleca în concediu, căci noile proiecte în care este implicată sunt prioritare, ei bine, în final, s-a decis să-și însoțească logodnicul la concert. Actrița ar fi trebuit să revină pe platourile de filmare la sfârșitul acestei săptămâni, însă a anunțat că s-a infectat cu coronavirus și este într-o stare foarte gravă, astfel va mai dura o vreme până se va întoarce la filmări.

Demet Özdemir s-a infectat cu coronavirus

Demet Özdemir ar fi trebuit să revină la filmările pentru partea a doua a filmului “Aşk Taktikleri/Tactici în dragoste”, de la Netflix, pentru care a primit bilet de voie de la Disney Plus, pentru care lucrează în prezent, însă s-a infectat cu Covid-19.

Actrița a anunțat pe Instagram că se află într-o stare foarte gravă, are dureri, însă se ține de tratament pentru a se pune pe picioare.

”Timp de 3 ani nu am avut deloc Corona, dar acum m-a prins.  Înainte de toate vreau să precizez că nu s-a amânat nimic. Trec prin boală mai greu și cu durere, dar tratamentul continuă și mă voi întoarce curând. Vă rog să aveți grijă de voi. Nu vă faceți griji pentru mine. Mulțumesc foarte mult tuturor celor care s-au îngrijorat, întristat pentru mine, tuturor celor care m-au sunat sau au întrebat de mine.

Vă iubesc!”, a scris Demet Özdemir pe story, potrivit viațacuaromadecafea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, a anunțat când va îmbracă rochia de mireasă! Iată când va avea loc nunta superbei actrițe cu renumitul cântăreț Oğuzhan Koç!

Pentru Disney Plus, actrița a încheiat filmările serialului “Dünyayla Benim Aramda/Între mine și lume”, iar de acum încolo, pentru o bună perioadă de timp, fiind și ambasador de brand, va filma doar pentru Disney Plus și postul de televiziune FOX.

 

Deși a apărut în presă data nunții, Oğuzhan Koç, a declarat că nu au stabilit-o încă.

Citeste si: Demet Özdemir și Oğuzhan Koç, sărut pasional în public! Iată cum au fost surprinși cei doi viitori miri, pe o plajă renumită din Cesme!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.