Demet Ozdemir apariție uluitoare alături de viitorul ei soț! Iată cum au fost surprinși cei doi logodnici în ipostaze tandre!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 apr 2022, 19:52

Demet Ozdemir si Oğuzhan Koç, surprinsi in ipostaze tandre

Sursa: Instagram Demet Ozdemir

Demet Ozdemir a fost cerută în căsătorie în luna februarie și trăiește cea mai frumoasă perioada a vieții sale, alături de logodnicul ei.

Demet Ozdemir are doar 30 de ani însă a reușit în cei aproape zece ani de experiență pe platourile de filmare să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare cu rolurile sale magistral interpretate dar și cu frumusețea ei uluitoare. De curând superbă actrița a fost cerută în căsătorie de celebrul cântăreț Oğuzhan Koç și trăiesc împreună cea mai frumoasă perioada a vieții lor.

Demet Ozdemir apariție uluitoare alături de viitorul ei soț

Publicul din România a urmărit-o pentru prima dată pe talentata actrița Demet Ozdemir în anul 2014, când a jucat în serialul În dragoste și în război și ulterior în producția Prizoniera destinului, în anul 2019, în care a jucat alături de celebrul actor Ibrahim Celikkol.

După încheierea filmărilor pentru serialul Prizoniera destinului, care i-a adus mare succes, Demet Ozdemir a fost cooptată într-un alt proiect important pentru carieră ei.

De această dată va jucat într-un serial ce va fi difuzat pe platforma Disney Plus și îi va avea colegi pe Hafsanur Sancaktutan, Buğra Gülsoy.

Citeste si: Demet Özdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, apariție de senzație la concertul susținut de logodnicul ei, Oğuzhan Koç!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de viața profesională care este presărată de mari succese, Demet Ozdemir trăiește și în viață reală o perioada minunată, după ce în luna februarie a fost cerută în căsătorie, acrită și iubitul ei, Oğuzhan Koç se gnandesc deja la pasul următor, nuntă, a cărei dată nu au stabilit-o încă, dar este posibil să fie în această vara, potrivit presei din Turcia.

De curând, Demet Ozdemir a publicat o imagine inedită pe contul ei de socializare în care apare alături de logodnicul ei, Oğuzhan Koç, într-o ipostază extrem de tandră și apropiată.

Cei doi îndrăgostiți sunt îmbrăcăți lejer și stau îmbrățișați în pat. Este încă o dovadă că dragostea lor este mare și specială.

Citeste si: Celebra actriță Demet Ozdemir, prima reacție după ce s-a zvonit că este în toiul pregătirilor pentru nuntă. Ce a dezvăluit iubitul ei, Ozhan Koç

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.