Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, a postat o imagine care a topit inimile fanilor! Comentariile nu au incetat sa curga

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 nov 2021, 15:51
Demet Ozdemir Foto(7)

Demet Ozdemir, o actrita talentata si apreciata in Turcia

Sursa: Instagram

Indragita actrita Demet Ozdemir obisnuieste sa le impartaseasca fanilor ei imagini inedite din culisele vietii sale.

Actrita Demet Ozdemir are doar 29 de ani si sase ani de experienta pe micile ecrane, insa cu toate acestea, publicul din Turcia si de peste hotare o admira si o apreciaza enorm, datorita talentului ei deosebit si a frumusetii sale rapitoare.

Publicul din Romania a cunoscut-o pe talentata actrita cu multi ani in urma, pe vremea cand a jucat in serialul In dragoste si in razboi, mai precis in anul 2014, cand a interpretat cu succes rolul Alya, o tanara extrem de ambitioasa.

Iar in 2019, indragita actrita a putut fi urmarita in productia de exceptie, Prizoniera destinului, in care a jucat rolul principal Zeynep, alaturi de partenerul ei, celebrul actor Ibrahim Celikkol.

Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, a postat o imagine care a topit inimile fanilor!

Desi initial a cochetat cativa ani doar cu dansul si modelingul, Demet Ozdemir n-a renuntat nici la pasiunea sa pentru teatru, astfel ca a decis sa urmeze studii de actorie in cadrul unei scoli private de teatru pentru a-si vedea si acest vis implinit.

Primul rol jucat intr-un serial turcesc a fost la varsta de 21 de ani, in productia "Sana Bir Sır Vereceğim", care i-a deschis calea catre cariera de succes de astazi si i-a dat multa incredere in sine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Celebra actrita Demet Ozdemir, protagonista serialului "Prizoniera destinului", a castigat o suma fabuloasa de bani datorita unui contract de imagine!

Cu multa ambitie, curaj, determinare si inteligenta, tanara Demet Ozdemir a devenit din ce in ce mai apreciata de publicul din Turcia dar si din multe tari europene in care au fost difuzate serialele in care a jucat de-a lungul timpului.

In prezent, Demet se bucura de mare succes si este mandra de distinctiile si premiile pe care le-a castigat in ultimii ani pentru rolurile jucate in seriale de mare succes.

Frumoasa actrita obisnuieste sa le impartaseasca fanilor sai imagini si clipuri video si din viata sa de zi cu zi. De curand, aceasta a publicat pe contul ei de socializare o imagine induiosatoare, in care a fost surprinsa hranind o pisica maidaneza, in fata casei sale din Istanbul.

Comentariile frumoase la adresa n-au intarziat sa apara, spre marea bucurie a actritei, care adora sa primeasca impresii bune din partea sustinatorilor ei.

Citeste si: Zeynep din serialul Prizoniera destinului, de nerecunoscut! Demet Ozdemir a renuntat la inhibitii si a pozat in cele mai extravagante ipostaze!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.