Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, decizie uluitoare la scurt timp după nuntă! Iată ce va face celebra actriță cu una dintre cele trei rochii de mireasă purtate la evenimentul vieții sale!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 sep 2022, 13:51
Demet Ozdemir Foto(6)

Demet Ozdemir, mireasa anului in Turcia

Sursa: Instagram Demet Ozdemir

Îndrăgita Demet Ozdemir și-a surprins fanii cu o decizie uluitoare! Iată la gest a recurs celebra actriță la scurt timp după nuntă!

Demet Ozdemir face parte din categoria celor mai talentate și apreciate actrițe și dansatoare ale momentului în Turcia. Cu o carieră de aproape un deceniu în ambele domenii de activitate, Demet a reușit să cucerească iremediabil publicul datorită talentului ei uriaș dovedit în multe seriale și filme artistice în care a jucat până în prezent. În ultimii doi ani celebra actrița a trăit și pe plan personal momente de fericire supremă deoarece a cunoscut marea dragoste și mai mult decât atât s-a și căsătorit de curând cu alesul inimii sale, renumitul cântăreț și compozitor Oğuzhan Koç.

Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, decizie uluitoare la scurt timp după nuntă

Publicul din România a cunoscut-o pe Demet Ozdemir încă din anul 2014 pe când a jucat un rol secundar în serialul În dragoste și în război, iar ulterior superbă actrița a revenit la Kanal D în producția de excepție Prizoniera destinului. Dacă pe plan profesional Demet Ozdemir s-a bucurat mereu de mari succese, de curând celebra actrița a devenit o femeie împlinită și pe plan personal, deoarece s-a căsătorit cu bărbatul vieții sale și trăiește cea mai intensă și frumoasă

perioada.

Citeste si: Demet Özdemir şi Oğuzhan Koç, cel mai frumos si impresionant dans al mirilor! Iată ce melodie au ales cei doi îndrăgostiți și cum au fost surprinși pe ringul de dans!

Pe 28 august, Demet și iubitul ei, Oğuzhan Koç și-au unit destinele într-un cadru de poveste, amenajat în aer liber pe malul Bosforului, Hotelul Six Senses Kocataş Mansions, aceeași locație în care s-au și logodit la începutul anului.

Ceremonia a avut loc în prezența multor rude, prieteni dar și mulți colegi de breaslă, care și-au dorit să le fie alături în acele momente speciale. Actrița a purtat la marele eveniment trei rochii de mireasă create de case de modă renumite și a strălucit asemenea unei prințese la brațul soțului ei, care de asemenea a îmbrăcat două ținute elegante realizate de designeri celebri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Îndrăgita actrița Demet Ozdemir are o relație specială cu fanii săi din mediul virtual, astfel că a decis că una dintre cele trei rochii purtate la nuntă ei să o dăruiască. Potrivit viatacuaromadecafea.com, o viitoare mireasă dintre 15 milioane de urmăritori de pe Instagram va primi rochia oferită de celebra actrița, mai precis tânăra care va avea nuntă cel mai curând.

Citeste si: Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç, nuntă de basm în Istanbul! Iată ce ținute uluitoare au purtat cei doi miri și cum s-a desfășurat fastuosul eveniment!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.