Demet Özdemir și Oğuzhan Koç au divorțat, după nouă luni de la căsătorie! „Am constatat că nu putem continua căsătoria” Iată cum au fost surprinși la tribunal și ce declarații au făcut

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 mai 2023, 09:41
video Foto(6)

Îndrăgita actriță Demet Özdemir a divorțat de cântărețul Oğuzhan Koç, după nouă luni de la căsătorie! „Decizia am luat-o într-un cadru de respect reciproc și înțelegere” Iată ce motive au invocat cei doi foști soți și cum au fost surprinși la tribunal!

Demet Ozdemir are 31 de ani și cu toate acestea a reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare cu aparițiile sale încântătoare încă de la debutul pe micile ecrane. De-a lungul celor zece ani de activitate în domeniul actoriei, Demet a dovedit un talent desăvârșit și o carisma aparte în multe seriale și filme de excepție, care i-au adus mari succese și au propulsat-o printre cele mai apreciate și adulate actrițe.

Dacă pe plan profesional norocul i-a surâs mereu și s-a bucurat de mari reușite, în viață personală, destinul i-a oferit un drum mult mai dificil și mai sinuos și a trecut prin multe dezamăgiri sentimentale. Deși în vara anului trecut, renumită actrița s-a căsătorit cu artistul Oğuzhan Koç și păreau foarte fericiți și împliniți, de curând cei doi au anunțat oficial că au pus capăt mariajului lor.

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç au divorțat! Iată cum au fost surprinși la tribunal și ce declarații au făcut

Publicul din România a cunoscut-o pe superbă actrița Demet Ozdemir încă din anul 2014, când a jucat în producția de amploare, În dragoste și în război, iar apoi talentata actriță a revenit la Kanal D, în serialul Prizoniera destinului, în rolul principal, alături de renumitul actor Ibrahim Celikkol.

Citește și: Celebra Demet Ozdemir a confirmat zvonurile apărute în presa din Turcia despre divorț! Astăzi cei doi soți au făcut primele declarații oficiale despre divorț

Îndrăgita actriță Demet Ozdemir s-a căsătorit în vara anului 2022 cu cel pe care îl considera până nu demult alesul inimii sale, celebrul cântăreț Oğuzhan Koç. Cei doi s-au logodit la începutul anului trecut și au stabilit că nuntă propriu-zisă pe 28 august. Fericitul eveniment a fost unul de-a dreptul grandios deoarece s-a desfășurat într-un cadru de poveste, unde au participat rude, prieteni și mulți colegi de breaslă ai mirilor.

Deși păreau fericiți și pozau mereu în cuplul perfect, de curând Demet Özdemir și Oğuzhan Koç au anunță pe conturile lor de socializare că au decis să pună punct mariajului lor, dând de înțeles că a fost o decizie de comun acord și că divorțul va avea loc în mod civilizat și amiabil.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Este adevărat că, de o perioadă, am constatat că nu putem continua căsătoria și am decis desfacerea acesteia. Decizia am luat-o într-un cadru de respect reciproc și înțelegere, știm că va afecta familiile noastre și pe mai-marii familiilor noastre, de aceea ne străduim să facem tot ceea ce depinde de noi pentru o desfășurare în cel mai delicat mod, fără a-i prejudicia sau necăji. Vă rugăm în mod special, prieteni din presă, că în această perioadă să aveți o abordare cu aceeași delicatețe.”

au anunțat pe Instagram, în dată de 13 aprilie 2023, Demet Özdemir şi Oğuzhan Koç.

Pe dată de 8 mai 2023, presă din Turcia a transmis că divorțul s-a pronunțat chiar din prima înfățișare și că sentința de divorț a fost dată de judecătorul de la Tribunalul Familiei Adalar. Conform viatacuaromadecafea.com, mai întâi și-a făcut apariția la tribunal Demet Özdemir, alături de avocata ei, Duygu Bostancı, iar apoi, după 45 de minute a apărut și Oğuzhan Koç, însoțit de avocata lui, Ayşegül Mermer. Cei doi foști soți au plecat separat la finalul procesului și nu au dorit să facă declarații către presă. Oğuzhan Koç a subliniat că au declarat ceea ce era de declarat. Și a răspuns doar la întrebarea dacă au avut pretenții materiale unul față de altul, spunând că nu au avut astfel de pretenții. Pe de altă parte, Demet Özdemir a mulțumit presei pentru prezență și a spus că nu va face o declarație.

„Nu este nevoie de atâta zgomot!” a spus Demet Ozdemir, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citește și: Demet Ozdemir, gest fără precedent pentru ajutorarea sinistraților din Turcia! Iată ce a decis actrița să se întâmple chiar de ziua ei de naștere!