Demet Özdemir și Oğuzhan Koç, pregătiri intense pentru nuntă! Iată ce declarații a făcut recent îndrăgita actriță despre cel mai important eveniment din viața ei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 iun 2022, 16:11

Cei doi îndrăgostiți Demet Özdemir și Oğuzhan Koç se pregătesc intens de organizarea celui mai important eveniment al vieții lor!

Demet Ozdemir are doar 30 de ani însă a reușit în cei aproape zece ani de experiență pe platourile de filmare să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul ei desăvârșit și cu frumusețea ei uluitoare. Celebra actrița se bucură de succes atât pe plan profesional, cât și în viață personală. În luna februarie superbă Demet Ozdemir s-a logodit cu celebrul cântăreț turc, Oğuzhan Koç și în prezent se pregătesc intens de nuntă.

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç, pregătiri intense pentru nuntă! Iată ce declarații a făcut recent actrița

Publicul din România a cunoscut-o pe superba Demet Ozdemir încă din 2014, când a jucat în distribuția serialului În dragoste și în război, iar apoi în anul 2019 a revenit la Kanal D, în serialul Prizonieră destinului, în care a jucat rolul principal alături de actorul Ibrahim Celikkol.

Citeste si: Demet Ozdemir și iubitul ei, reacție acidă în momentul în care au fost întrebați despre nuntă: „Se pare că voi ați decis deja” Gestul făcut în public de cunoscuta actriță

După încheierea filmărilor pentru producția Prizonieră destinului, Demet Ozdemir a fost cooptată să joace într-un alt proiect important. Această va interpreta un nou rol pricipal într-un serial ce va fi difuzat pe platforma Disney Plus, în care îl va avea drept partener pe renumitul actor turc Buğra Gülsoy.

Dincolo de platourile de filmare, celebra Demet Ozdemir trăiește cea mai frumoasă perioada a vieții sale pe plan personal, deoarece la începutul anului a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Oğuzhan Koç și în viitorul apropiat vor deveni soț și soție.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși presa din Turcia a încercat în repetate rânduri să afle dacă cei doi îndrăgostiți au stabilit dată nunții lor, Demet și logodnicul ei au păstrat discreția și au mărturisit doar că își doresc că petrecerea de nuntă să dureze două zile. Deocamdată cântărețul Oğuzhan Koç are multe concerte în următoarea perioada pe care trebuie să el onoreze, iar viitoarea lui soție este de asemenea prinsă în multe activități profesionale, astfel că pregătirile pentru nuntă se desfășoară mai lent, mai ales că celebra actrița încă nu s-a decis asupra anumitor detalii precum modelul rochiei, accesorii sau tematică petrecerii.

“Lucrez de la 15 ani, nu mi-a stat niciodată mintea la o nuntă. Mi-am dat seama de curând că nu am visat niciodată cum va arăta acest moment, cum va arăta rochia mea sau alte detalii. Totuși turcoaică este sigură de ceva: Suntem norcoși că ne-am întâlnit și că suntem împreună”. a declarat Demet Ozdemir, potrivit tvmania.ro

Citeste si: Demet Özdemir și Oğuzhan Koç au dat cărțile pe față! Ce decizie uluitoare au luat în privința căsătoriei! Fanii lor așteptau cu nerăbdare detalii inedite!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.