Demi Moore si Aston Kutcher divorteaza. Uite ce au declarat starurile!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:49

Dupa un mariaj care a durat 6 ani, starurile americane Demi Moore si Ashton Kutcher au anuntat ca divorteaza.

Casnicia lor s-a cutremurat din temelii din momentul in care o femeie din San Diego a declarat presei ca a avut o aventura cu Ashton Kutcher intr-un week-end pe care acesta l-a petrecut singur in orasul american.

"Cu mare tristete si cu inima grea am decis sa pun capat mariajului meu de sase ani cu Ashton. Ca femeie, ca mama si sotie, respect cu sfintenie anumite valori si juraminte si din acest motiv am ales sa merg mai departe", a spus Moore intr-un comunicat dat publicitatii joi, informeaza Reuters.


"Voi respecta mereu timpul petrecut cu Demi. Casatoria este unul dintre cele mai dificile lucruri din lume si, din nefericire, cateodata este sortita esecului. Dragoste si lumina, AK", a scris Kutcher pe Twitter.


Demi Moore, in varsta de 49 de ani si Ashton Kutcher, 33 de ani, s-au cunoscut pe platourile de filmare a sitcomului "That '70s Show" in care Ashton interpreta un rol. Pe atunci tanarul nu era celebru, dar avea o cariera in ascensiune.
Relatia lor a devenit rapid tinta tuturor comentariilor, fiind mediatizata indelung din pricina diferentei de varsta, 16 ani, dintre cei doi actori.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.