Demi Moore si slabiciunea ei pentru pusti. Sarutul SENZATIONAL dintre ea si un pusti de 15 ani! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:44

Ashton Kutcher nu a fost primul baietel din viata Demi Moore, de catva zile circula pe internet un clip in care actrita saruta pasional un tanar in varsta de 15 ani.

Video a fost facut in anul 1982 la petrecerea de 15 ani a pustiului Philip Tanzini, colegul ei de platoul in serialul General Hospital. Chiar daca Demi era casatorita atunci cu primul ei sot Freddy Moore, acest lucru nu a impidicat-o sa-i faca declaratii de dragoste pustiului si sa-l sarute, nu o data, ci de mai multe ori. Fapt ce se poate vedea in filmare de mai jos.

"Eu il iubesc foarte mult.
Este unul dintre oamenii mei preferati"
, spunea Demi in clip. De-a lungul timpului aceasta latura a actritei a fost destul de vizibila avand in vedere ca actrita a fost casatorita cu Ashton Kutcher, care este cu 16 ani mai tanar decat ea.

Baiatul in film este foarte incantata de pornirile actritei si spune: "Urmeaza sa ne casatorim, dar sa nu afle sotul ei". "Abia astept.
Este cu adevarat teribil. El este una din iubirile mele pentru ca ma mentine fericita"
, a declarat Demi Moore in 1982.

Cu toate acestea Demi Moore- 49 de ani- nu a avut noroc in dragiste o perioada indelungata, in momentul de fata este proaspat divortata de actorul Ashton Kutcher- 33 de ani. Saptamana trecuta aceasta a fost spitalizata deoarece suferea de epuizare fizica, gurile rele sustin ca este vorba de droguri sau ca a exagerat cu calmantele.


"Din cauza stresului prin care este nevoit sa treca in acesta perioada, Demi cauta asistenta profesionala pentru a-si trata epuizarea si pentru a-si imbunatati starea de sanatate. Ea asteapta cu nerabdare sa se faca bine si este foarte recunoascatoare pentru sprijinul oferit de cei apropiati", a declarata purtatorul de cuvant al actritei.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.