Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha", prima aparitie in public, dupa perioada restrictiilor impuse de pandemie! Iata cum a fost surprins celebrul Murat Unalmis in restaurantul lui din Cappadocia!

Author: D.I.
Actualizat: 27 ian 2021, 14:00
Foto(9)

Murat Unalmis (Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha") este unul dintre cei mai talentati si indragiti actori ai momentului in Turcia.

Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha", prima aparitie in public, dupa perioada restrictiilor impuse de pandemie! Murat  Unalmis, interpretul personajului Demir Yaman din serialul "Ma numesc Zuleyha", difuzat de Kanal D, si-a petrecut perioada de distantare sociala, impusa de pandemie, in mijlocul naturii, in Canakkale, acolo unde celebrul actor detine o locuinta.

Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha", prima aparitie in public, dupa perioada restrictiilor impuse de pandemie!

Un indragostit de natura si de frumos, indragitul Murat Unalmis detine si o ferma in Çanakkale, un oras pe care l-a indragit cand a jucat in serialul "Seddülbahir 32 Saat", iar recent si-a deschis un restaurant in Cappadocia, orasul sau preferat inca din copilarie. De curand, celebrul actor a publicat pe contul lui de socializare imagini in care le-a impartasit fanilor sai ca imediat dupa relaxarea masurilor impuse de pandemie, a plecat in Cappadocia, pentru a-si supraveghea indeaproape activitatile din cadrul restaurantului sau. 

Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha", pasiune nebanuita! Iata cum a fost surprins celebrul actor!

Actorul Murat Unalmis s-a născut in 1981 in Kayseri, Turcia. Dupa finalizarea studiilor gimnaziale, s-a mutat in Istanbul impreuna cu parintii sai. In perioada liceului a jucat baschet profesionist pentru Clubul sportiv Fenerbahçe.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Burak Ozcivit a primit cel mai emotionant cadou de "Ziua Tatalui", din partea fiului sau! Iata ce surpriza frumoasa i-au pregatit sotia sa si micutul Karan!

Citeste si: Demir, in pericol de moarte! Barbatul sufera un cumplit accident! Afla ce se va intampla ASTAZI, intr-un nou episod dramatic din serialul "Ma numesc Zuleyha" de la ora 20:00, la Kanal D!

Murat Unalmis a absolvit cu brio Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității Marmara. Insa nu a renuntat la marea sa pasiune, actoria si s-a hotarat ulterior, sa studieze si Facultatea de Teatru si Film in cadrul Academiei din Istanbul si in paralel a jucat in diverse filme și seriale precum "Hayat Bağları", "Sınırlı Aşk", "Kurşun Yarası", "Üç Kadın", "Deli Duran", "Sen Ne Dilersen", care i-au adus un mare succes.

Celebrul Murat Unalmis s-a făcut remarcat prin rolurile interpretate in serialele "Gunesi Gordum" si "New York’ta Beş Minare", iar in 2010 a primit rolul principal in serialul "Yer gök aşk". S-a indragostit de Birce Akalay, partenera sa din serial. Cuplul s-a casatorit in anul 2011 iar in 2012 au divortat.


Citeste continuarea aici

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.