Demir din producția "Doctorul minune", transformare radicala de look! Iata cum arăta actorul Firat Altunmeşe cu un an înainte de a începe filmarile pentru serial!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 27 sep 2021, 14:49
video Foto(8)

Firat Altunmeşe, care interpreteaza rolul Demir in serialul "Doctorul minune" este unul dintre cei mai talentati si carismatici actori din tanara generatie a Turciei.

Desi are doar 31 de ani si opt ani de experienta in actorie, carismaticul actor Firat Altunmeşe a cucerit iremediabil publicul din Turcia si din strainatate, cu talentul sau desavarsit mostenit de la tatal lui, Izzet Altınmeşe, unul dintre cei mai mari cantareti turci, care i-a insuflat pasiunea pentru actorie. Telespectatorii din Romania il vor cunoaste si ii vor urmari evolutia in cadrul serialului "Doctorul minune", unde acesta interpreteaza cu succes rolul medicului rezident Demir.

Cine este Demir din serialul "Doctorul minune", dincolo de platourile de filmare

Firat Altunmeşe s-a nascut in anul 1990 in Istanbul, intr-o familie renumita. Firat este fiul celebrului artist turc de muzica populara İzzet Altınmeșe, originar din Diyarbakır. Renumitul lui parinte l-a indemnat peste ani sa urmeze studiile in domeniul actoriei, deoarece a observat talentul lui nativ. Astfel, dupa varsta majoratului, Firat Altunmeşe a decis sa se inscrie la Facultatea de Teatru si Film in cadrul Universitatii Bilgi din Istanbul, insa dupa doi ani de studii acesta a renuntat, reorientandu-se catre

muzica, o alta mare pasiune a sa inca din copilarie.

Tanarul Firat Altunmeşe a inceput sa compuna si sa cante muzica rap, devenind rapid unul dintre cei mai arpeciati rapperi din tara, insa totodata a hotarat sa nu renunte definitiv nici la actorie, moment in care si-a luat inima-n dinti si s-a inscris la cursuri private de actorie in cadrul Scolii Craft din Istanbul.

Citeste si: Ce se intampla cu serialul "Doctorul minune"! Care sunt noile zile si ore de difuzare

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In anul 2013 a absolvit cursurile de actorie si tot atunci a primit si prima sa porpunere de a juca intr-un film artistic, "Bensiz", ce a insemnat primul lui contact cu lumea cinematografiei, spre marea mandrie a tatalui sau, care isi dorise enorm sa-l vada un mare actor. Au urmat apoi alte cateva roluri importante pentru cariera sa de actor si care i-au adus mari satifactii.

In 2019, Firat a fost cooptat sa joace in serialul "Doctorul minune", in care a interpretat cu brio rolul unui medic rezident, Demir, un tanar linistit si romantic, cu totul diferit de felul lui de a fi din viata reala, in care actorul este un barbat energic, rebel si nonconformist.

Citeste si: Micutul Adin Kulce din serialul "Doctorul minune", care joaca rolul Ali Vefa in copilarie, a cucerit publicul cu talentul si intelingeta sa sclipitoare!