Demir din serialul Doctorul minune, intre muzica si actorie! Firat Altunmeşe a mostenit talentul de la tatal sau, unul dintre cei mai mari cantareti ai Turciei!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 27 sep 2021, 15:15
video Foto(7)

Firat Altunmeşe, care da viata personajului Demir in serialul Doctorul minune, este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din tanara generatie.

Cu o experienta de opt ani in domeniul actoriei, carismaticul Firat Altunmeşe a reusit la varsta de 31 de ani sa cucereasca publicul din Turcia si de peste hotare, atat datorita rolurilor jucate in serialele turcesti de exceptie, cat si datorita muzicii pe care o compune si o canta de cativa ani buni. Tanarul actor a imbinat cu succes cele doua meserii si este exrem de mandru ca a reusit sa duca mai departe pasiunea si profesia tatalui sau, marele cantaret al Turciei, Izzet Altınmeşe.

Demir din serialul Doctorul minune, intre muzica si actorie!

Publicul din Romania l-a cunoscut recent pe tanarul actor Firat Altınmeşe, in distributia serialului fenomen "Doctorul minune", in care a interpretat cu succes rolul medicului rezident Demir, un tanar inteligent si ambitios.
Firat Altunmeşe a venit pe lume in anul 1990, in Istanbul, intr-o familie celebra. Tatal lui, marele cantaret de muzica populara turceasca, Izzet Altunmeşe, i-a insuflat inca din copilarie dragostea pentru muzica si spera ca intr-o buna zi fiul lui sa ii calce pe urme si

chiar sa ii depaseasca performantele.

Rugile tatalui sau s-au adeverit peste ani, chiar daca tanarul Firat Altunmeşe a decis sa studieze mai intai actoria in cadrul Universitati Bilgi din Istanbul, la care a renuntat dupa doar doi ani, reorientandu-se catre facultatea de muzica. Astfel, tatal sau a fost extrem de fericit de alegerea facuta de Firat si l-a sustinut enorm in tot ceea ce a realizat ulterior.


Intre timp insa, Firat Altunmeşe a hotarat sa nu renunte definitiv nici la actorie, o alta mare pasiunea a sa si atunci s-a inscris la o scoala privata de teatru pentru a deveni si actor cu drepturi depline.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Demir din producția "Doctorul minune", transformare radicala de look! Iata cum arăta actorul Firat Altunmeşe cu un an înainte de a începe filmarile pentru serial!

Asa se face ca in prezent, Firat Altunmeşe este atat un talentat si apreciat cantaret de hip hop, cat si un tanar actor de succes. Printre proiectele sale muzicale, Firat a acceptat si marea provocare de a juca intr-un serial de mare anvergura, "Doctorul minune", care i-a adus alte mari satisfactii pe plan profesional si i-au oferit increderea si admiratia publicului. 

Citeste si: Cati ani au actorii din serialul Doctorul minune in viata reala? Uite ce diferenta uriasa este intre personaje si actori

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.