Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare cu un bebeluș în brațe! Iată cine este micuța care i-a topit inima celebrului actor Murat Ünalmış!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 aug 2022, 12:21
ma numesc zuleyha Foto(6)

Murat Unalmis si Hilal Altinbilek

Sursa: Captură KANAL D

Îndrăgitul actor Murat Ünalmış nu are încă propria familie însă își adoră nepoții și petrece timp în compania lor!

Murat Ünalmış face parte din categoria celor mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia. Cu aproape două decenii de experiență pe platourile de filmare, Murat Ünalmış a cucerit publicul cu talentul lui uriaș și cu o carisma aparte și continuă să facă furori în producții de excepție. Deși marea lui pasiune va rămâne mereu actoria, Murat Ünalmış a decis să se orienteze și către domeniul afacerilor care l-a fascinat încă din adolescență.

Dincolo de viața profesională de succes, Murat a trăit pe plan personal multe deziluzii și încă nu și-a întâlnit sufletul pereche pentru a-și clădi propria familie. Însă cu toate acestea se consideră un familist convins deoarece dedică mult timp părinților și rudelor sale, pe care ii adoră. De curând celebrul actor a fost surprins în compania celei mai mici nepoțele ale sale, pe care o iubește enorm.

Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare cu un bebeluș în brațe

Murat Unalmis s-a născut în anul 1981, în orașul Kayseri, din Turcia într-o familie numeroasă, care i-a oferit mereu sprijin din toate punctele de vedere. Murat și-a descoperit pasiunea pentru actorie încă din adolescență însă, la vârstă majoratului acesta a decis să studieze în domeniul afacerilor.

Citeste si: Murat Unalmis, actorul care a jucat în serialul Mă numesc Zuleyha, vacanță de vis! Iată cum a fost surprins celebrul actor!

La vârsta majoratului, Murat Unalmis s-a înscris la Facultatea de Administrație și Afaceri în cadrul Universității Marmara. Pe parcurs însă a realizat că nu poate renunța la marea lui pasiune pentru actorie și a hotărât să se reorienteze și a studiat și Facultatea de Teatru și Film, devenind astfel și un actor cu drepturi depline.

Deși s-a dedicat actoriei vreme de aproape douăzeci de ani, în ultima vreme a decis că este momentul să lucreze și în domeniul afacerilor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

In prezent Murat Unalmis deține un complex turistic de lux, în regiunea Capadocciei, acolo unde adoră să își petreacă mult timp, când nu este prins și în alte proiecte de televiziune.

După o binemeritată vacanță petrecută atât la munte cât și la mare, Murat Unalmis a revenit în Capadoccia acolo unde și-a reluat activitățile în turism, însă își găsește timp și pentru familie. De curând, celebrul actor a publicat o imagine pe contul lui de socializare, în care a apărut alături de cea mai mică nepoțica a lui, o fetiță adorabilă de câțiva anișori, pe care o iubește că pe propria lui fiica.

„Faimoasă de mică! Bomboana festivă a unchiului ei!”, a scris Murat Unalmis pe contul lui de socializare.

Citeste si: Zuleyha, în pericol de moarte! Aflati ce se va întâmpla în această seară, de la ora 20:00, în serialul Mă numesc Zuleyha, la Kanal D! 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.