Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, cea mai frumoasă și emoționantă aniversare! „Alături de cea mai prețioasă familie" Celebrul actor Murat Unalmis și-a reunit familia în Cappadocia, de ziua lui de naștere!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 mai 2022, 16:02
murat unalmis Foto(6)

Murat Unalmis, un actor complet

Sursa: Instagram Murat Unalmis

Îndrăgitul actor Murat Unalmis și-a sărbătorit anul acesta ziua de naștere într-un cadrul special, alături de toți oamenii speciali din viața lui, pe care îi adoră.

Renumitul actor Murat Unalmis a fascinat publicul din Turcia și din străinătate cu rolurile lui jucate magistral în seriale și filme de mare succes, care l-au propulsat de-a lungul timpului printre cei mai apreciați actori turci. Cu un farmec aparte și un talent desăvârșit, Murat Unalmis a reușit să cucerească publicul și cu cel mai recent rol jucat în serialul Mă numesc Zuleyha, în care a dat viață personajului principal, făcând furori cu atitudinea și carisma lui.

De curând celebrul actor a sărbătorit alături de familia lui cea de-a 41-a aniversare și a organizat o superbă reuniune cu toți membrii familiei sale pe care îi adoră.

Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, cea mai frumoasă și emoționantă aniversare! "Alături de cea mai prețioasă familie"

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe carismaticul Murat Unalmis în anul 2020 în distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul principal, Demir, un personaj puternic și foarte dificil de interpretat, producție în care a avut-o drept partenera de platou pe celebra și talentată

actrița Hilal Altinbilek.

Citeste si: Șarmantul Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, transformare radicală de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent celebrul actor Murat Ünalmış!

Deși se dedică trup și suflet carierei sale și adoră să se afle pe platourile de filmare, Murat Unalmis nu își neglijează niciodată familia, pe care o adoră.

Pe 23 aprilie, celebrul actor a împlinit frumoasă vârstă de 41 de ani și dorit enorm să își poată reuni toți membrii familiei pentru a sărbători împreună cea mai importantă zi din viață lui. În cele din urmă visul actorului s-a concretizat, iar acesta și-a reunit familia în cadrul hotelului pe care îl deține în minunată Cappadocie, acolo unde au venit părinții săi, cele două surori ale sale alături de familiile lor și au sărbătorit împreună la o masă mare și îmbelșugată.
Îndrăgitul actor Murat Unalmis a ținut să le împărtășească și fanilor lui cele mai frumoase momente petrecute alături de familia lui reunită și a publicat pe contul lui de Instagram imagini de senzație.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Slavă Domnului că mi-am petrecut 41 de ani de naștere alături de cea mai prețioasă familie, familia mea.

Le mulțumesc sincer tuturor prietenilor și urmăritorilor mei care m-au felicitat de ziua mea! Le doresc tuturor o viață plină de sănătate și fericire alături de cei drag! Vom veni și vom trece lumea. Să fie bine și frumos!", a scris actorul pe contul lui de socializare.

Citeste si: Birce Akalay, fosta soție a chipeșului Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, trăiește o nouă poveste de iubire? Iată cine este celebrul om de afaceri care i-ar fi furat mintile

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.