Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha", pasiune nebanuita! Iata cum a fost surprins celebrul actor Murat Unalmis, dincolo de platourile de filmare!

Author: D.I.
Actualizat: 24 iun 2020, 17:34
Foto(8)

Murat Unalmis (Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha") este unul dintre cei mai talentati si indragiti actori ai momentului in Turcia.

Actorul Murat Unalmis s-a născut in 1981 in Kayseri, Turcia. Dupa finalizarea studiilor gimnaziale, s-a mutat in Istanbul impreuna cu parintii sai. In perioada liceului a jucat baschet profesionist pentru Clubul sportiv Fenerbahçe.

Murat Unalmis a absolvit cu brio Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității Marmara. Insa nu a renuntat la marea sa pasiune, actoria si s-a hotarat ulterior, sa studieze si Facultatea de Teatru si Film in cadrul Academiei din Istanbul si in paralel a jucat in diverse filme și seriale precum "Hayat Bağları", "Sınırlı Aşk", "Kurşun Yarası", "Üç Kadın", "Deli

Duran", "Sen Ne Dilersen", care i-au adus un mare succes.

Celebrul Murat Unalmis s-a făcut remarcat prin rolurile interpretate in serialele "Gunesi Gordum" si "New York’ta Beş Minare", iar in 2010 a primit rolul principal in serialul "Yer gök aşk". S-a indragostit de Birce Akalay, partenera sa din serial. Cuplul s-a casatorit in anul 2011 iar in 2012 au divortat.

Actorul Murat Unalmis deține o ferma in Çanakkale, un oras pe care l-a îndrăgit când a jucat în serialul "Seddülbahir 32 Saat", iar recent și-a deschis un restaurant in Cappadocia, orasul unde si-a petrecut o mare parte din copilarie.

Inca de cand s-a lansat in actorie, Murat Unalmis a fascinat publicul fenimin cu aspectul lui fizic extrem de sexy si a fost admirat de multe femei de-a lungul timpului.

Insa in anul 2017, acesta si-a uluit fanii cu o aparitie incredibila. Carismaticul actor a aparut dintr-o data tuns zero, insa si-a pastrat aceeasi alura seducatoare.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pentru performanta sa din serialul "Ma numesc Zuleya" ("Bir zamanlar Çukurova"), Murat Unalmis a castigat "Premiul pentru cel mai bun actor al anului".

Citeste si: Hunkar din serialul "Ma numesc Zuleyha", transformare uluitoare! Iata cum arata celebra actrita Vahide Percin pe vremea cand avea treizeci de ani si se afla la inceputurile carierei sale ce avea sa straluceasca mai tarziu!

Citeste si: Cengaver din serialul "Ma numesc Zuleyha", un sot devotat si un tatic grijuliu, in viata reala! Iata ce familie frumoasa are celebrul actor Kadim Yasar!

Citeste si: Unul dintre cei mai indragiti actori din serialul "Mireasa din Istanbul" va deveni tatic! Iata cat de fericit este celebrul actor care isi intregeste familia!

Desi se dedica trup si suflet carierei sale si este implicat in multe proiecte de televiziune, Murat Unalmis mai are un talent total nebanuit de catre public. Acesta canta admirabil la clarinet.

Iata cum a fost susprins celebrul actor, dincolo de platourile de filmare: