Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, profund îndurerat de pierderea femeii care i-a marcat cariera! Iată ce imagine a publicat celebrul Murat Unalmis!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 apr 2022, 17:46
murat unalmis Foto(4)

Murat Unalmis, un actor talentat si apreciat in Turcia

Sursa: Instagram Murat Unalmis

Îndrăgitul actor Murat Unalmis și-a exprimat marele regret după aflarea veștii despre decesul unei actrițe celebre ce i-a marcat carieră.

Carismaticul și fermecătorul actor Murat Unalmi s a cucerit publicul din Turcia și din străinătate datorită talentului sau desăvârșit demonstrat în numeroasele sale roluri jucate în seriale și filme de excepție, de-a lungul carierei sale în ce aproape 20 de ani de experiență pe platourile de filmare.

Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, profund îndurerat de pierderea femeii care i-a marcat cariera!

Celebrul Murat Unalmis se numără în prezent printre cei mai talentați și apreciați actori ai tinerei generații în Turcia, bucurându-se de admirația și recunoștință publicului.

Cel mai recent rol jucat de acesta a fost cel din serialul Mă numesc Zuleyha, în care a interpretat un personaj extrem de dificil de pus în scenă, un moșier arogant și ambițios. Telespectatorii din România l-au cunoscut în anul 2020 în distribuția acestui serial fenomen, Mă numesc Zuleyha, în care celebrul actor a jucat alături de superbă Hilal Altinbilek.

Murat Unalmis s-a născut în 1981, în orașul Kayseri, însă peste ani s-a mutat alături de familia sa în Istanbul, acolo unde a crescut și a studiat.

Deși visa să devină actor încă din copilărie, Murat Unalmis a decis să studieze Facultatea de Administrație și Afaceri, în cadrul Universității Marmara și abia apoi s-a reorientat către Facultatea de Teatru, pe care le-a absolvit cu brio.

Citeste si: Fermecătorul actor Murat Unalmis, surprins în ipostaze tandre alături de două colege din serialul Mă numesc Zuleyha!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Primul lui rol într-un serial a fost cel din anul 2003, în producția Kurşun Yarası, iar apoi au urmat multe alte roluri în seriale și filme de excepție, care i-au adus mari succese. În ultimii ani, celebrul actor a hotărât să se lanseze și în afaceri și a deschis un hotel și un restaurant în regiunea Cappadocia.

Zilele trecute, Murat Unalmis a aflat despre cumplită dispariție a fostei sale colege de breaslă, marea actrița Fatma Girik, care a decedat pe 24 ianuarie, într-un spital privat din Istanbul, acolo unde primise în ultimele șase luni tratament pentru afecțiunile

de care suferea. Actorul și-a exprimat marele regret și a publicat o imagine alături de celebra actrița care s-a stins din viață la vârstă de 80 de ani.

"Las această fotografie frumoasă să rămână aici, în memoria surorii mele Fatma. A fost un om exemplar prin comportamentul lui. Odihnească-se în pace!", a scris Murat Unalmis pe contul lui de Instagram.

Citeste si: Doliu în cinematografia din Turcia! Una dintre cele mai apreciate actrițe s-a stins din viață astăzi, la venerabila vârstă de 80 de ani!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.