Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată în prezent chipeșul actor Murat Ünalmış!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 aug 2022, 16:47
Foto(6)

Murat Unalmis face parte din elită actorilor talentați și apreciați ai momentului în Turcia.

Murat Ünalmış se numără printre cei mai talentați, carismatici și apreciați actori ai momentului în Turcia. Îndrăgitul actor are 41 de ani și se mândrește cu o experiență de aproape două decenii pe platourile de filmare. De-a lungul timpului Murat Unalmis a jucat în producții importante care i-au adus mult succes dar și notorietate atât în Turcia cât și în alte țări.

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe carismaticul actor Murat Unalmis în anul 2020, în distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Demir, un boier bogat.

De curând, celebrul actor a publicat o imagine inedită în care a apărut cu o înfățișare total schimbată, iar fanii lui au fost de-a dreptul uluiți.

Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, schimbare spectaculoasă de look

Murat Unalmis și-a descoperit pasiunea pentru actorie încă din adolescență însă, peste ani acesta a decis să se reorienteze către studierea altui domeniu și anume administrarea afacerilor.

Astfel, la vârsta majoratului, Murat Unalmis s-a înscris la Facultatea de Administrație și Afaceri în cadrul Universității Marmara.

Citeste si: Murat Ünalmış, actorul care a jucat în serialul Mă numesc Zuleyha, marcat profund de o cumplită tragedie! „Eroul copilăriei mele” Celebrul actor a pierdut o persoană extrem de dragă!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Treptat a realizat că nu poate renunta definitiv nici la visul lui de a deveni actor și atunci a hotărât să se înscrie și la Facultatea de Teatru reușind în cele din urmă să își împlinească și acest mare vis. În prezent celebrul actor se ocupă de ambele domenii și reușește să le îmbine cu succes. Pe de o parte participa la proiecte de succes în domeniul actoriei și pe de altă parte își administrează cu brio și afacerile în domeniul turismului.

Îndrăgitul actor deține un superb complex hotelier în Capadoccia și adoră să lucreze în domeniul ospitalității.

Celebrul Murat Unalmis este fascinat și de partea de online. Acesta obișnuiește să le împărtășească fanilor săi imagini și filmulețe din viață lui de zi cu zi. De curând, îndrăgitul actor a publicat pe contul lui de socializare o imagine inedită în care apare cu un look total schimbat.

Acesta a apărut fără mustață care îl consacrase în timpul serialului Mă numesc Zuleyha, arătând mult mai fresh și mai tânăr.

Citeste si: Murat Unalmis, actorul care a jucat în serialul Mă numesc Zuleyha, vacanță de vis! Iată cum a fost surprins celebrul actor!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.