Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha", transformare uluitoare! Iata cum arata celebrul Murat Unalmis pe vremea cand avea douazeci de ani!

Author: D.I.
Actualizat: 13 mar 2020, 17:34
Foto(10)

Murat Unalmis (Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha") este unul dintre cei mai talentati si indragiti actori ai momentului in Turcia.

Actorul Murat Unalmis s-a născut in 1981 in Kayseri, Turcia. Dupa finalizarea studiilor gimnaziale, s-a mutat in Istanbul impreuna cu parintii sai. In perioada liceului a jucat baschet profesionist pentru Clubul sportiv Fenerbahçe.

Carismaticul adolescent ce avea sa devina un mare actor peste ani, avea inca de pe atunci multe admiratoare, datorita fizicului sau atragator.

Murat Unalmis a absolvit cu brio Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității Marmara. Insa nu a renuntat la marea sa pasiune, actoria si s-a hotarat ulterior, sa studieze si Facultatea de Teatru si Film in cadrul Academiei din Istanbul si in paralel a jucat in diverse filme și seriale precum "Hayat Bağları", "Sınırlı Aşk", "Kurşun Yarası", "Üç Kadın", "Deli Duran", "Sen Ne Dilersen", care i-au adus un mare succes.

Celebrul Murat Unalmis s-a făcut remarcat prin rolurile interpretate in serialele "Gunesi Gordum" si "New York’ta Beş Minare", iar in 2010 a primit rolul principal in serialul "Yer gök aşk". S-a indragostit de Birce Akalay, partenera sa din serial. Cuplul s-a casatorit in anul 2011 iar in 2012 au divortat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Pentru performanta sa din serialul "Ma numesc Zuleya" ("Bir zamanlar Çukurova"), Murat Unalmis a castigat "Premiul pentru cel mai bun actor al anului".

Citeste si: Ei sunt actorii turci platiti cel mai bine! WOW! Iata cat incaseaza celebrii Burak Ozcivit sau Halit Ergenc, pentru un episod dintr-un serial turcesc!

Citeste si: Ea este cea mai importanta persoana din viata celebrei Vahide Percin (Hunkar din serialul "Ma numesc Zuleyha")! Iata cum arata frumoasa fiica a actritei si ce relatie superba au, in ciuda destramarii familiei lor!

Citeste si: Kerem Alıșık si Hilal Altınbilek, impreuna? Ce se intampla intre celebrii actori care dau viata personajelor Zuleyha si Fekeli din serialul "Ma numesc Zuleyha"!

Actorul Murat Unalmis deține o ferma in Çanakkale, un oras pe care l-a îndrăgit când a jucat în serialul "Seddülbahir 32 Saat", iar recent și-a deschis un restaurant in Cappadocia, orasul unde se filmează serialul “Ma numesc Zuleyha”.

Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha", aparitie incredibila! Iata cum arata celebrul actor pe vremea cand a fost tuns zero!

Inca de cand s-a lansat in actorie, Murat Unalmis a fascinat publicul fenimin cu aspectul lui fizic extrem de sexy si a fost admirat de multe femei de-a lungul timpului. Insa in anul 2017, acesta si-a uluit fanii cu o aparitie incredibila.

Carismaticul actor a aparut dintr-o data tuns zero, insa si-a pastrat aceeasi alura seducatoare.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.