Demir ii declara razboi lui Yilmaz! Afla cum va decurge intalnirea tensionata dintre cei doi rivali si ce masuri vor lua Hunkar si Fekeli pentru evitarea unei posibile tragedii, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la 20:00

Author: D.I.
Actualizat: 01 apr 2020, 11:05
Foto(7)

Demir si Yilmaz ajung din nou fata in fata pentru a incerca sa ajunga la o intelegere, insa lucrurile vor degenera.

Citeste si: Hunkar din serialul "Ma numesc Zuleyha", transformare uluitoare! Iata cum arata celebra actrita Vahide Percin pe vremea cand avea treizeci de ani si se afla la inceputurile carierei sale ce avea sa straluceasca mai tarziu!

Citeste si: Cengaver din serialul "Ma numesc Zuleyha", un sot devotat si un tatic grijuliu, in viata reala! Iata ce familie frumoasa are celebrul actor Kadim Yasar!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Celebrul Burak Ozcivit, mesaj impresionant pentru medicii din Turcia, care vegheaza neincetat in spitale in aceasta perioada dificila!

Citeste si: Ei sunt actorii turci platiti cel mai bine! WOW! Iata cat incaseaza celebrii Burak Ozcivit sau Halit Ergenc, pentru un episod dintr-un serial turcesc!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.