Demir recurge la un gest extrem! Barbatul este la un pas de a-si ucide propria mama! Afla cum va reactiona Hunkar si ce nenoricire se va abate asupra familiei sale, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00!

Author: D.I.
Actualizat: 08 apr 2020, 09:37
Foto(8)

Demir pune la cale un plan diabolic de razbunare impotriva lui Fekeli.

Citeste si: Unul dintre cei mai adorati actori din Turcia, suspect de infectare cu noul coronavirus! Iata ce verdict a primit celebrul actor din partea medicilor!

Citeste si: Hunkar din serialul "Ma numesc Zuleyha", transformare uluitoare! Iata cum arata celebra actrita Vahide Percin pe vremea cand avea treizeci de ani si se afla la inceputurile carierei sale ce avea sa straluceasca mai tarziu!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: O recunosti? Este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din serialul turcesc "Patria mea esti tu"! Iata cat de frumoasa si atragatoare a devenit odata cu trecerea timpului!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.