Demir, totul pentru familie! Aflati ce se va intampla in aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Ma numesc Zuleyha, la Kanal D  

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 apr 2022, 10:52
Foto(6)

Fikret asteapta in umbra momentul in care se va afla, in tot orasul, ca Demir ii este infidel sotiei sale.

Intamplari emotionante se petrec in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Sevda are un soc cand afla ca Umit este, de fapt, fiica ei, Ayla. Ayla isi acuza mama ca a parasit-o la nastere si ii marturiseste celei care i-a dat viata ca o uraste cu toata fiinta. Sevda incearca fara rezultat sa ii spuna adevarul, fiicei sale, insa Ayla nu crede nicio vorba din spusele femeii.

Citeste si: EXCLUSIV! Viviana Sposub, despre accidentul care i-a schimbat viața: "Dumnezeu mi-a dat acest necaz cu un motiv"

Ce vedem in aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Ma numesc Zuleyha: Demir, totul pentru familie!

In vreme ce Demir cauta sa-l gaseasca pe Fikret, acesta sta ascuns in casa prietenei sale, Umit.

Fikret asteapta momentul in care se va afla, in tot orasul, ca Demir ii este infidel sotiei sale, iar atunci casnicia, dar si viata dusmanului sau de moarte vor fi distruse.

Citeste si: Fermecătorul actor Murat Unalmis, surprins în ipostaze tandre alături de două colege din serialul Mă numesc Zuleyha!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

La aniversarea micutului Adnan, familia, dar si persoane importante din Cukurova participa la fericitul eveniment. Lui Demir nu ii pica deloc bine cand vede ca medicul sef, Umit, se numara printre invitati. In vreme ce Demir considera ca femeia a devenit obsedata de familia lui, Umit crede ca armonia din familia Yaman este de fatada.

Intreaga Cukurova va fi zguduita de vestea ca ferma, conacul, intreaga avere a familiei Yaman sunt distruse de un incendiu devastator.

Demir <stie> cine este vinovatul si, fara sa stea pe ganduri, trece la atac…

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Ma numesc Uzleyha”, la Kanal D.

Citeste si: Șarmantul Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, transformare radicală de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent celebrul actor Murat Ünalmış!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.