DEMOLARE CU SCANDAL! Au dat foc caselor pentru a nu fi evacuati VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:50

A fost o panica de nedescris in tabara improvizata de la marginea orasului. Cand a realizat ca locuinta ii va fi facuta bucati, un barbat a amenintat ca arunca totul in aer.

Incredibila e reactia politistului! Desi barbatul tine in mana o butelie, iar la cativa pasi de el sunt mai multi copii, priviti cum acestui om al legii parca nici nu-i pasa! In loc sa-l potoleasca pe individ, se intoarce si pleaca. Abia cateva clipe mai tarziu, un coleg intervine. In cateva clipe, iadul s-a dezlantuit. Omul si-a incendiat casa, iar flacarile imense amenintau sa inghita si celelalte locuinte din carton. In tot acest timp, o alta femeie ameninta ca se omoara.
Nici urletele si nici faptul ca romii au inceput sa-si incendieze casele nu le-a induplecat pe autoritati. Ca la un semn, utilajele au zdrobit tot.

De nervi, romii au pus mana pe bate si au inceput sa-si demoleze singuri cocioabele. Apoi, cand s-au vazut lasati in drum, cu tot cu mese si cu canapele, au urlat cat i-au tinut plamanii, ca vor dreptate. In tabara improvizata, locuiau sute de romi care abia traiau de pe o zi pe alta.
Romii sustin ca n-au avut timp nici cat sa-si stranga lucrurile din calea buldozerelor. Autoritatile ii contrazic: somatii au primit inca de luna trecuta, dar nu au vrut sa plece. Pana la urma, oamenii n-au avut de ales: cu caii inhamati la caruta, si-au incarcat tot ce-au avut mai de pret si s-au dus unde-au vazut cu ochii.

 

Taguri: