DEMOLARE CU SCANDAL. Zeci de comercianti s-au opus deciziei Consiliului Local de a darama o piata

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:00

S-au pus in calea buldozerelor pentru a nu-si pierde painea! Zeci de comercianti s-au luat la harta cu autoritatile care au venit in toiul noptii sa le demoleze piata.

Ce a iesit? „ Ce sa se intample? Se demoleaza depozitele angro deoarece exista hotararea Consiliului Local de anul trecut in care depozitele de angro se muta la zona de agrement ”, explica Dorin Maican, Directorul Directiei De Administrare a Patrimoniului.

Demolarea pietei centrale din Targoviste pe tarabele careia si-au castigat painea pana acum, i-a scos in strada pe comercianti: „ Cum e posibil sa vii duminica noapte sa bagi buldozerul in noi? !Ce suntem, caini?! ”.

Autoritatile locale au decis sa mute spatiile in care functionau comerciantii cu vanzari en-gros. N-a fost, insa, usor! A fost nevoie de prezenta jandarmilor si a politistilor locali pentru ca muncitorii de la salubritate sa poata demola piata.

##VIDEO107608##

Primaria a decis mutarea acestor comercianti in alta zona pentru a amenja aici o parcare. Oamenii, insa, striga cat ii tin plamanii ca ei au dat bani pentru tarabe.

Problema este ca nu s-au gandit sa faca si vreun contract.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pana la urma, n-au avut incotro, decat sa priveasca neputinciosi cum buldozerele le demoleaza locurile de munca. De azi incolo, insa, trebuie sa-si caute alt loc unde sa-si vanda marfa. Unde? Ramane de vazut!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.