Demonstratie de “priza” a lui CRBL. Cat de bine a prins miscarea in randul concurentilor de la “Imi place dansul”?

Autor: D.I.
Actualizat: 21 nov 2020, 19:25

Juratul a oferit o lectie de dans, cu ajutorul uneia dintre concurentele emisiunii de la Kanal D

Sambata aceasta, la “Imi place dansul”, telespectatorii sunt invitati la bucurie, spectacol si divertisment, intr-o noua editie antrenanta a show-ului difuzat la Kanal D, incepand cu ora 22:00. Fie ca vor evolua artistic pe ritmuri de rock&roll sau pe muzica vibranta a stilului gypsy, dansatorii vor oferi momente unice sambata seara, atat juratilor, cat si publicului telespectator.

CRBL, unul dintre juratii emisiunii, va oferi un moment inedit, o demonstratie coregrafica, cu ajutorul unei concurente; inainte de a pune in scena miscarile de dans, CRBL explica si din punct de vedere tehnic toate elementele care

stau la baza acestei miscari de dans, pentru o executie de nota maxima.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Momente artistice de rock&roll pline de energie pregatite de concurentii de la “Imi place dansul”, sambata, de la ora 22:00 ii vor transporta in timp, pe nostalgicii anilor in care acest stil de dans exploziv era nelipsit de pe ringurile de dans!

Intreg momentul il veti putea urmari in editia din aceasta seara a show-ului “Imi place dansul”, difuzata incepand cu ora 22:00, la Kanal D!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.