Denis Drăguș s-a căsătorit la doar câteva zile de la revenirea de la EURO 2024. Fotbalistul naționalei României nu și-a invitat părinții la nuntă

Autor: Andrei Costanda

Denis Drăguș s-a căsătorit recent cu Vanessa, partenera sa de viață

Sursa: VIVA!

Denis Drăguș, fotbalistul naționalei României, s-a căsătorit recent cu Vanessa, partenera sa, însă conflictul de durată cu părinții săi umbrește evenimentul fericit.

Denis Drăguș, în vârstă de 25 de ani, și-a unit destinele cu Vanessa la câteva zile după întoarcerea sa în România, de la EURO 2024, unde a reprezentat naționala.

Ceremonia de căsătorie a avut loc pe 10 iulie, într-o locație de vis la Ciolpani. Evenimentul a fost unul deosebit, avându-l ca naș pe Marius Șumudică, antrenorul care l-a adus pe Denis la Gaziantep și cu care a păstrat o relație strânsă chiar și după plecarea acestuia din club.

Denis Drăguș în conflict cu părinții săi

Denis și Vanessa Drăguș au împreună două fetițe, Gloria, în vârstă de 3 ani, și Derya-Sarah, de doar 7 luni. Cu toate acestea, bucuria cuplului este umbrită de un conflict major cu părinții fotbalistului, Mihai și Laura Drăguș, care nu au fost invitați la nuntă și nu au avut ocazia să-și vadă nepoatele.

Tatăl lui Denis, Mihai Drăguș, a acordat un interviu emoționant pentru Fanatik în care și-a exprimat durerea și disperarea cauzate de această situație tensionată care durează de șase ani. Conflictul a început când Mihai și Laura nu au acceptat relația lui Denis cu Vanessa. Acum, părinții nu au acces la nepoatele lor și nu pot comunica cu fiul lor, care i-a blocat pe WhatsApp.

„Copile, te iubim! Nu ne mai tortura! Vrem doar să vorbim cu tine și să ne vedem nepoțelele!”, a mărturisit Mihai Drăguș, copleșit de durere.

El a descris ruptura ca pe o „pedeapsă cu moartea”, dezvăluind că nopțile îi sunt tulburate de plâns și suferință.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Jador, declarații neașteptate despre relația cu Oana Ciocan: „Am încercat să fac copii cu Oana. Era o dată în care trebuia să facem.”

„Nu vrem scandal, vrem doar să putem vorbi cu Denis”, a adăugat el, subliniind dorința sa și a soției de a reconstrui relația cu fiul lor.

Citește și: Primele declarații ale iubitului tinerei ucise de urs pe traseul Jepii Mici din Munții Bucegi| VIDEO

Citește și: Gestul necontrolat făcut de Novak Djokovic în timpul unui interviu la BBC. S-a ridicat și a plecat

Denis Drăguș s-a transferat la Trabzonspor

În ciuda problemelor familiale, Denis Drăguș a avut un sezon de succes. A marcat 14 goluri pentru Gaziantep în campionatul Turciei, performanță care i-a adus un transfer la Trabzonspor, echipă mai mare și mai bogată, care îi va plăti 6 milioane de euro în următorii patru ani. În plus, Denis a fost titular în echipa națională a României la EURO 2024, marcând un gol în victoria cu 3-0 împotriva Ucrainei.

Evenimentul fericit al căsătoriei și realizările profesionale ale lui Denis contrastează puternic cu drama personală pe care o trăiește. Deși a devenit o vedetă în ochii suporterilor și a reușit să readucă entuziasmul în jurul echipei naționale, viața sa familială rămâne marcată de tensiuni și neînțelegeri. Conflictul cu părinții săi și dorința acestora de a reface legăturile de familie adaugă o dimensiune emoționantă poveștii fotbalistului.