Denisa a făcut anunțul: "Livian, să-i spui lui taică-tu că îl dau în judecată"! Replica lui Livian a fost fabuloasă! A urmat un scandal monstru

Autor: A.I.
Actualizat: 27 nov 2020, 13:20

Denisa a anunțat chiar în debutul emisiunii de astăzi că îl va da în judecată pe Nelson Mondialu. Livian a reacționat în stilul caracteristic.

Livian a avut o replică foarte amuzantă, nedând importanță de niciun fel acestui anunț. A urmat însă un scandal monstru atunci când Denisa i-a spus lui Livian că locul tatălui lui este în închisoare.

Denisa: Livian, vreau să-ți transmit aici, în direct, să-i spui lui taică-tu să nu mai vorbească de mine că o să-l dau în judecată

Livian: Te rog să aplici toate demersurile necesare pentru a-l trimite în tribunal, să-l judece instanța specializată în acest caz.

(...) Denisa, știi care-i problema? Mi se pare că ție îți face plăcere să fie mediatizată treaba asta. Dacă ai vrea ca treaba asta să fie cât mai în surdină nu ai veni să îmi spui asta aici, mi-ai spune în spate

Denisa: E a doua oară când face chestia asta și am rugat producția să nu mai vorbească de mine minciuni și baliverne

Livian: La televizor, ca să stingi un subiect nu mai vorbești despre el.

Dacă subiectul a fost pornit tu trebuia să-mi zici 

(...)

Denisa: Mi-ar fi rușine ca tatăl meu să vorbească așa de o fată

Livian: Foarte bine, asta ești tu, eu îmi iubesc familia și mi-o respect indiferent ce ar face, poate să dea în cap oamenilor pe stradă(...) De ce nu te-ai atacat așa când a fost subiectul cu mine și pe Bianca și ai stat și ai râs?

Denisa: Pentru că nu am nicio treabă cu Bianca

(...)

Livian: Gândește-te că ar lucra la ziar... are ziarul lui

Denisa: Să lucreze în pușcărie?

Livian: Știi din ce pușcărie, poate în pușcărie la Japonia, nu o da cu din astea. Dacă o dai așa. Nu o ardeți cu mine așa, eu sunt băiat finuț

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Denisa și Iancu s-au despărțit! 

Denisa și Iancu s-au despărțit! A fost un scandal monstru ieri, în emisiunea" Puterea dragostei".

Totul s-a întâmplat după ce Iancu s-ar fi sărutat cu Andreea Pirui.

"L-am lăsat să mă ardă în club și el se sărută cu Pirui", a spus Denisa la un moment dat, într-o discuție în casă. 

Iată  dialogul  pe care l-a avut cu Iancu:

Denisa: Gata, ne-am despărțit, asta e. Chiar ești prost, să spui chestia asta în emisiune. Ești prost rău că m-ai adus să mă umilești la televizor. Pentru ce?

Iancu: Nu am zis că vreau să ne despărțim

Denisa: Nu mai poți să mă învârți atâta pe mine, du-te, vino

Iancu: Nu mi-e bine

Denisa: Ne despărțim și aia e(...) Sunt dezamăgită de tine. Puteai să-mi zici sâmbătă, să nu mă fac de râs la televizor. 

Iancu: M-am gândit să îmi fac o relație serioasă doar cu tine

Denisa: M-ai umilit în ultimul hal

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.