Denisa a luat o decizie radicală legată de Iancu, după ce l-a sărutat! Ce a hotărât ea după ce a vorbit cu Ella

Autor: A.I.

Denisa a anunțat în emisiunea de astăzi "Puterea dragostei" că a luat o decizie radicală în privința lui Iancu, după ce îl sărutase pe acesta.

Denisa le-a mărturisit fetelor că a decis să se dea la o parte, în urma unei discuții cu Ella.

"Pur și simplu am decis să mă dau la o parte. Nu-mi place când aleargă după doi, trei iepuri", a spus Denisa.

"Am avut o discuție, noi două, în privat și am lămurit-o. M-am dat la o parte să o cunoască, dar am văzut că el tot ațintește spre mine.

Am vorbit cu ea chestiile astea și am vorbit și cu el. Ea n-a avut o relație,d acă vedeam că se pupă, că se învârt pe-aicea", a spus Ella.

Denisa a mărturisit că a avut o discuție și cu Iancu, în urma acestor discuții luând decizia aceasta radicală.

Fetele au întrebat-o dacă se va îndrepta spre Jador, dar ea a răspuns că nu, nu o atrage această idee, probabil tot din pricina faptului că și Jador flirtează cu mai multe fete. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iancu și Ella, viitorul cuplu din casa "Puterea dragostei"?

În momentul de față există doar două cupluri în casa "Puterea dragostei". Este vorba de Andra cu Mocanu și de Ricardo cu Manuela, cuplul din urmă fiind plin de certuri încă de la startul relației. Se conturează acum un posibil al treilea cuplu din casă, format de Ella și Iancu.

Iancu Sterp a ales, recent, să o invite la un dans romantic pe Ella.

Denisa a mărturisit că gestul lui a făcut-o să se întristeze. Ulterior, Denisa l-a pupat pe gură pe Iancu, dar iată că a renunțat la a se mai apropia de fratele lui Culiță Sterp.

"Când am văzut că Iancu o ia pe Ella la dans, am fost surprinsă că am fost geloasă și m-am întristat, fiind singura fată care a rămas fără un partener de dans", a spus Denisa la testimoniale.

  

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.