Denisa Coțolan rupe tăcerea despre sarcină: ”Facem și noi o echipă de fotbal” Ce spune Iancu Sterp despre zvonurile apărute pe internet

Author: Madalina Maftei

Uitați cât de bine arată!

Sursa: Instagram Iancu Sterp

În ultima vreme, în mediul online circulă un zvon despre faptul că iubita lui Iancu Sterp ar fi însărcinată. Cei doi îndrăgostiți au oferit prima reacție despre tot ce s-a spus despre ei în online.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan formează un cuplu de aproape un an, iar zvonurile despre faptul că cei doi ar urma să devină părinți au început să circule în mediul online. Pentru că au fost asaltați de mesaje din partea fanilor, cei doi îndrăgostiți s-au decis să vorbească despre acest subiect.

Așteaptă sau nu Denisa Coțolan un copil?

Iancu Sterp o iubește nespus pe Denisa Coțolan și nu este exclus ca tânăra să devină ultima iubită din viața lui, dacă ne luăm după declarațiile pe care Iancu Sterp le-a făcut de-a

lungul timpului, căci se gândește deja la marele pas.

Dacă în urmă cu câteva luni au anunțat că s-au mutat împreună și au planuri mari de viitor, ei bine, acum, în online, au început să circule zvonuri despre faptul că cei doi ar urma să devină părinți.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan nu au putut rămâne indiferenți și au decis să clarifice lucrurile, drept urmare, mezinul familiei Sterp a ținut să precizeze că ceea ce se zvonește nu este adevărat, deoarece nu se pune problema despre o posibilă sarcină.

Ba mai mult, a mai menționat că acest lucru se poate vedea și pe trupul iubitei lui, care arată foarte bine.

„Trebuie să dezbatem un subiect mai aparte. E o știre care tot circulă pe TikTok. E pur și simplu un zvon că Denisa ar fi însărcinată. Uitați cât de bine arată!”,   a spus Iancu Sterp.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În timp ce Iancu a încercat să lămurească această situație, Denisa se ținea de șotii, semn că își dorește un copil.

„Chiar sunt gravidă, da?”,  a spus tânăra, sub formă de glumă.

Citește și: Cum arăta mama Geta în tinerețe. Ileana Sterp și Culiță Sterp au postat câteva fotografii cu cea care le-a dat viață: „Amintiri din copilărie”

 Iancu Sterp își dorește copii!

După ce a lămurit că iubita lui nu este însărcinată, Iancu a mai precizat că își dorește copii, însă toate la timpul lor.

„Taci, că te crede lumea după. Nu știu de unde a apărut zvonul ăsta, dar momentan nu e adevărat. Cine știe, Doamne ajută pe viitor, după ce ne căsătorim. Trebuie să o luăm pas cu pas, să nu sărim nimic.

Doamne ajută să facem și noi o echipă de fotbal. Culiță s-a apucat, Ileana s-a apucat, Geta acum e la rând, o lăsăm pe ea și după aceea și noi”, a mai spus el.

Citește și: Dani Mocanu ”a pus ochii” pe logodnica lui Culiță Sterp. Cum a reacționat artistul după ce manelistul a afirmat că partenera lui este”cea mai frumoasă soție din România”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.