Denisa de la Bambi i-a cantat lui Antonio Passarelli in emisiunea "Ce gatim azi"?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:58

Denisa de la Bambi a reusit sa ii inmoaie inima lui chef Passarelli cu un cantec din copilarie.

 Denisa de la Bambi a stiut cum sa ii intre pe sub piele lui chef Antonio Passarelli fara a face prea mare efort. Astfel, frumoasa cantareata i-a cantat un cantec maestrului bucatar cat acesta a pregatit o portie de somon ca dupa revista.

Denisa nu a facut decat sa supravegheze toata operatiunea si sa il incante cu trilurile ei si astfel a capatat o portie de mancare delicioasa pe care a savurat-o din plin, mai ales ca nici nu ingrasa. 


18. Salmone con salsa al Basilico 


Ingrediente:

1 bucata somon (file sau medalion)
Busuioc proaspat
2 cartofi
150ml lapte
Vin alb
Cognac
Sare, piper, ulei de masline

Preparare:

Cei doi cartofi se pun la fiert, iar intr-o cratita separata, se incalzeste laptele peste care se adauga putina sare si busuiocul tocat. Somonul se rumeneste intr-o tigaie bine incinsa cu putin unt, avand grija sa fie stins cu vinul alb si cognacul.
Cand au fiert cartofii se scot si se pun in blender impreuna cu laptele incalzit, pentru a obtine o crema fina. Somonul se serveste impreuna cu crema de lapte.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.