Denisa Despa, despre relația cu Florin Salam: „Zi de zi eram împreună”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 18 oct 2023, 14:16

Denisa Despa, alături de Florin Salam timp de un an: „Zi de zi eram împreună”

Sursa: Captură YouTube

Denisa Despa a devenit cunoscută în lumea mondenă datorită meseriei acesteia și anume cea de dansatoare. Blondina a vorbit despre mai multe aspecte din viața sa, dar și de relația pe care a avut-o cu Florin Salam timp de un an de zile.

Invitată la emisiunea „Bărbați vs Femei” cu Bianca Comănici și Bogdan Mocanu, Denis Despa a vorbit despre trauma vieții sale, dar și despre cum a ajuns să fie dansatoare și ce relație a avut cu interpretul de manele, Florin Salam

Ce tip de relație a avut Denisa Despa cu Florin Salam?

Denisa Despa a recunoscut că visul ei de mică a fost să danseze, iar acum poate fi mândră de faptul că dorința sa s-a îndeplinit.

„Am început încă de la vârsta de 12 ani să dansez. O făceam pe furiș și să ascundeam de părinții mei, mai ales de tata. Cu ajutorul mamei, care mi-a înțeles visul, am continuat,” a declarat aceasta, în cadrul emisiunii.

Blondina a precizat că are un regret încă din copilărie și anume că nu s-a ținut de gimnastică, însă aceasta îi stagna creșterea.

Citește și: Este Florin Salam dependent de substanțe interzise? „Suntem artiști, avem o viață ciudată” Manelistul a recunoscut tot

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Îmi pare rău că m-am lăsat de gimnastică, dar mi-a stagnat creșterea și atunci am continuat să fac înot, handbal și atletism. Am făcut dansuri, școala de fotomodele. Din toate acestea am ales calea dansului, pentru că a fost visul meu.”

Întrebată ce relație a avut cu Florin Salam, Denisa Despa a concretizat că a fost una strict profesională, aceasta fiind singura sa dansatoare la acea vreme. 

„Am fost oficial singura dansatoare a lui Florin Salam. Un an de zile, zi de zi eram împreună, pentru că aveam turnee. Veneam câte o zi acasă și plecam din nou.”

Există o concurență între Denisa Despa și Ana Maria Mocanu?

Două dansatoare de succes, Denisa Despa și Ana Maria Mocanu  sunt prietene, iar blondina a ținut să precizeze că nu a existat niciodată vreo concurență între cele două, ba chiar se înțeleg foarte bine și sunt pe aceeași lungime de undă. 

Citește și: De la spălat parbrize, la stilistă de succes! Cum și-a construit Adina Buzatu o carieră în domeniul modei

„Cred că mă diferentiază personalitate pe care o am. Sunt bună prietenă cu Ana Maria Mocanu, nu s-a pus niciodată problema să ne comparăm la dans, ” a mai spus aceasta.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.