Denisa, dezvăluiri neașteptate după eliminarea din „Casa iubirii”! Aceasta regretă că nu s-a apropiat mai mult de Bogdan: „Am avut un drag mare”

Autor: Diana Ghita

Ce dezvăluiri a făcut Denisa despre Bogdan

Sursa: Captură YouTube WOWnews; Captură Kanal D

Imediat după eliminarea din „Casa iubirii”, Denisa a fost invitată la „Culisele iubirii”, unde, printre altele, a dezvăluit că regretă pentru că nu s-a apropiat de Bogdan.

După ce a părăsit emisiunea „Casa iubirii” în Gala de duminică, 14 iulie, Denisa a participat la un interviu cu Bianca Comănici, în care a vorbit despre situația dintre ea și Bogdan, care ar fi putut evolua frumos, dacă tânăra l-ar fi prioritizat.

Ce dezvăluiri a făcut Denisa după eliminarea din „Casa iubirii” 

La începutul interviului de la „Culisele iubirii”, fosta concurentă a explicat de ce îi pare rău pentru că a părăsit competiția: „Poate ar fi intrat un băiat pentru mine și mi-aș fi dus la

bun sfârșit experiența și mi-aș fi făcut relație, dar consider că avem cu toții un parcurs acolo și când este dat să se termine, la urma urmei se termină”.

Ulterior, prezentatoarea emisiunii a adus în prim-plan gestul pe care l-a făcut Bogdan față de Denisa înainte de a fi eliminată: „De ce consideri că Bogdan a rugat băieții să nu te nominalizeze?”.

Citește și: Denisa, primele declarații după eliminarea din Casa iubirii! Care este cel mai mare regret al tinerei: "Din păcate..."

Tânăra este de părere că băiatul s-a apropiat de ea, chiar dacă nu au avut ocazia să intre într-o cunoaștere: „Eu, cumva, am interpretat-o pe asta. Adică, de obicei, chestiile astea se fac când tu ai o cunoaștere cu o fată sau cu un băiat.

Noi nu aveam cunoaștere, dar aveam apropierile astea. Deci mă face să cred că poate nu a făcut întocmai ceea ce a simțit el să facă”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Anamaria Prodan, căsătorită de două ori cu același inel, cumpărat de ea. “Inelul meu pe care eu astăzi îl port cu mândrie, nu mi l-a dat nimeni, e al meu.”

De ce regretă Denisa că nu s-a apropiat mai mult de Bogdan 

De asemenea, Denisa a dezvăluit că, și ea, a avut anumite sentimente pentru Bogdan, însă, din cauză că, inițial, nu a arătat un interes foarte mare față de el, tânărul a preferat să rămână rezervat și să o lase pe ea să-i arate ce simte.

„Eu față de Bogdan am avut un drag mare, dragul ăsta a venit pe parcurs.

(...) Comunicarea cu Bogdan a început cu stângul, dar, pe parcurs, am început să îl cunosc mai bine și am văzut că este un băiat super educat și știe și cum să se comporte cu o fată.

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”

Dacă eu l-aș fi pus pe Bogdan în topul meu cu el lucrurile ar fi fost, probabil, mult mai diferite. Cred că am fi avut apropieri și mai mari de atât. Poate am fi intrat într-o cunoaștere. El, cumva, cred că s-a simțit ca o opțiune, când a văzut că cu Patrick nu a mers”,  a mai spus fosta concurentă.