Denisa este noua concurentă din “Casa iubirii”. Tânăra a dezvăluit cine sunt cei trei băieți de care este interesată: „Te-ai potrivi cu Gagea”

Autor: Diana Bostan

Denisa este noua concurentă a emisiunii ”Casa iubirii”

Sursa: KANAL D

O nouă concurentă a pășit în ”Casa iubirii” în ediția de luni, 10 iunie. Denisa vine din Italia și are 23 de ani. Iată cine este concurentul pentru care s-a înscris la show-ul matrimonial!

Denisa, noua concurentă a emisiunii ”Casa iubirii”, are 23 de ani, este din Buzău, dar de la vârsta de un an locuiește la Roma, în Italia. Tânăra este pasionată de make-up, însă acum vrea să-și găsească marea dragoste.

O nouă concurentă a pășit în ”Casa iubirii”

Băieții au avut parte de o surpriză plăcută în ediția de luni, 10 iunie, a emisiunii ”Casa iubirii”.

Denisa este hotărâtă să-și găsească marea dragoste după ce a avut parte de o relație la distanță. Tânăra a pășit cu încredere în camera roșie și-și dorește să-l cunoască mai bine pe Patrick.

Citește și: Surpriză de proporții în Casa iubirii! O nouă concurentă va intra în emisiune! „Aș dori legătură la casa băieților!” Aflați pentru cine a venit Denisa și ce reacții se vor stârni, luni, 10 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Denisa: Dacă nu vă supărați, aș vrea să vorbesc și eu puțin cu Patrick. Bună Patrick! Am 23 de ani, vin de la Roma și voiam să te întreb ceva. Știai că băieții născuți pe 16 aprilie, zodia berbec, se potrivesc cu săgetătorul, 16 decembrie?

Patrick: Chiar știam ceva. Tu ești săgetător?

Denisa: Da!

Patrick: Cu ce ocazie pe la noi?

Denisa: Să te cunosc pe tine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Denisa a pășit în casa băieților și vrea să-l cunoască pe Patrick

În timp ce Denisa pășea în casa băieților, fetele erau neliniște și se gândeau dacă va intra o nouă concurentă și dacă da, pentru cine. Denisa a mărturisit că are puține emoții și că nu-i vine să creadă că se află în ”Casa iubirii”.

„Am 23 de ani, vin de la Roma, de fel sunt din Buzău, sunt munteancă și am venit să te cunosc.

Sunt make-up artist, dar am crescut acolo de la vârsta de un an, dar mi-a plăcut să mă mut. ”, a spus Denisa.

Citește și: Patrick, actor într-un serial! Concurentul de la „Casa iubirii” a apărut, recent, pe marile ecrane

Întrebată de Antoni ce defecte și ce calități are, Denisa a dezvăluit faptul că este o fire înțelegătoare și empatică, dar în același timp este impulsivă și anxioasă.

Tânăra le-a mărturisit băieților că fosta ei relația s-a terminat în urmă cu aproximativ un an și jumătate, iar totul a luat sfârșit din cauza distanței și a geloziei partenerului.

Deși și-a declarat deja interesul pentru Patrick, Denisa le-a mărturisit că în topul ei se află Gagea și Cosmin.

Robi: Te-ai potrivi cu Gagea.

Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile în ”Casa iubirii” și cum va reacționa Alexandra în momentul în care Gagea se arată interesat de noua concurentă. Aici puteți urmări momentul intrării Denisei în ”Casa iubirii”:

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?