Denisa, fosta iubita a lui Iancu Sterp, la volanul unei masini de sute de mii de euro! Cu ce se ocupa tanara in Marea Britanie

Autor: O.P.
Actualizat: 28 ian 2021, 04:00

Denisa, fosta iubita a lui Iancu Sterp, a fost surprinsa la volanul unei masini foarte scumpe, la scurt timp dupa despartire.

Denisa, masina de sute de mii de euro?

Denisa este fosta iubita a lui Iancu Sterp si fosta concurenta la ''Puterea dragostei''. Dupa despartirea de Iancu, Denisa s-a intors in Marea Britanie, acolo unde locuieste si unde lucreaza. Denisa este stewardesa si are si o afacere cu gene false. Denisa s-a filmat la volanul unui bolid extrem de scump. Este vorba despre o masina Tesla, de sute de mii de euro. 

Citeste si: Ce face Denisa după despărțirea de Iancu? Imaginile au ajuns pe internet

Se pare, totusi, ca masina nu ii apartine Denisei si prietenei sale cu care se afla in masina. Aceasta a lasat-o pe Denisa sa conduca in parcarea unui centru comercial si chiar a filmat-o. Iata imaginile cu frumoasa blondina la volanul masinii: 

Citeste si: Denisa, fosta iubita a lui Iancu Sterp, schimbare radicala de look, atitudine si stil vestimentar! Iata prin ce transformari a trecut tanara dupa despartirea de Iancu! 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce face Denisa după despărțirea de Iancu? Imaginile au ajuns pe internet

Denisa și Iancu Sterp s-au cunoscut la "Puterea Dragostei" și o vreme au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, însă după ce el a revenit din Republica Dominicană, cei doi au luat decizia de a se separa, fără să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la despărțire. 

De când este din nou singură, Denisa a încercat să își îndrepte atenția către activități care să o țină tot timpul ocupată, astfel încât să nu aibă prea mult timp la dispoziție pentru a se gândi la despărțire.

Pe lângă ieșirile în oraș și jobul care îi ocupă majoritatea timpului, acum, Denisa s-a apucat de make-up. Într-un vlog pe care l-a postat recent pe canalul ei de Youtube, fosta iubită a lui Iancu Sterp oferă sfaturi despre realizarea unui machiaj care să evidențieze zona ochilor.

Citeste continuarea aici

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.