Denisa, fosta iubita a lui Iancu Sterp, o noua interventie estetica! Tanara a suportat totul fara anestezie! Iata cum a fost surprinsa!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 ian 2021, 14:00
video Foto(6)

Denisa, fosta iubita a lui Iancu Sterp, pare sa fi depasit rapid suferinta traita dupa despartire.

Denisa, fosta iubita a lui Iancu Sterp, o noua interventie estetica! Relatia de iubire dintre Denisa si Iancu nu a trecut testul distantei in cele aproape patru luni petrecut departe unul de celalalt si cei doi tineri au decis de comun acord sa puna capat povestii lor si sa o ia fiecare pe drumul lui. La scurt timp dupa despartire, Denisa si-a reluat jobul in Londra, dar si vechile sale obiceiurile de ingrijire corporala.

Denisa, fosta iubita a lui Iancu Sterp, o noua interventie estetica!

Cu toate că despărțirea de Iancu nu a fost una ușoară pentru Denisa, aceasta a decis să le arate prietenilor de pe Instagram că este puternică si ca poate depasi aceste momente grele din viata sa.
Denisa a postat mai multe imagini in care apare cu un look total schimbat, semn ca si-a dorit sa faca o transformare radicala dupa despartirea de Iancu.

Tanara si-a pus din nou extensii lungi de par, pastrandu-si culoarea, insa totodata a recurs si la o schimbare de stil vestimentar si chiar de atitudine. Denisa a aparut imbracata intr-o bustiera si jeansi sport, tinuta ce a accesorizat-o cu o pereche de ochelari si o sapca neagra.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Pirui, aparitie uluitoare la piscina! Iata cum a fost surprinsa concurenta de la "Puterea dragostei", purtand un costum de baie extrem de provocator!

De curand, Denisa a recurs la o noua interventie estetica la nivelul fetei. Aceasta a fost surpsrinsa chiar in timp ce o buna prietena, specialist in domeniu, ii injecta acid hialuronic in fata, fara nicio anestezie prelabila.

Denisa si Iancu Sterp s-au cunoscut la "Puterea Dragostei"

Denisa si Iancu Sterp s-au cunoscut la "Puterea Dragostei" si au format unul dintre cele mai reusite cupluri din emisiune. Relația celor doi a funcționat la distanță timp de trei luni cat Iancu a concurat la "Survivor Romania", recent insa, cei doi au decis să isi spuna adio. Dupa ce s-au separat, ambii au prezentat varianta lor referitoare la motivele care au dus la ruptura dintre ei.

Denisa l-a susținut pe Iancu în toată perioada în care el a fost plecat la "Survivor România" și chiar dacă relația lor părea una stabilă, se pare că, în realitate, cei doi aveau probleme destul de serioase. Timpul pe care l-au petrecut despărțiti, fără să poată comunica, și-a pus amprenta puternic asupra relației lor, iar la scurt timp după ce Iancu s-a întors din Republica Dominicană, cei doi s-au despărțit.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.