Denisa, fosta iubita a lui Iancu Sterp, viata dupa despartire! Iata cum a fost surprinsa tanara, in acest weekend, luand masa la un restaurant de lux din Londra!

Author: D.I.
Actualizat: 15 iun 2020, 15:48
Foto(8)

Denisa pare sa fi depasit rapid suferinta traita dupa despartirea de Iancu.

Denisa si Iancu Sterp s-au cunoscut la "Puterea Dragostei" si au format unul dintre cele mai reusite cupluri din emisiune. Relația celor doi a funcționat la distanță timp de trei luni cat Iancu a concurat la "Survivor Romania", recent insa, cei doi au decis să isi spuna adio. Dupa ce s-au separat, ambii au prezentat varianta lor referitoare la motivele care au dus la ruptura dintre ei.

Citeste si: Ramona de la "Puterea dragostei", petrecere inedita de ziua sa de nastere! Iata ce surpriza i-au pregatit Ella, Bianca, Livian, Berna si Philip!

Denisa l-a susținut pe Iancu în toată perioada în care el a fost plecat la "Survivor România" și chiar dacă relația lor părea una stabilă, se pare că, în realitate, cei doi aveau probleme destul de serioase.

Timpul pe care l-au petrecut despărțiti, fără să poată comunica, și-a pus amprenta puternic asupra relației lor, iar la scurt timp după ce Iancu s-a întors din Republica Dominicană, cei doi s-au despărțit.

Citeste si: Filmarea reala cu Mario Fresh si Jador in timp ce sunt agresati in parcarea unui club!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Daiana acuzata de furt, Gabriel nevoit sa plateasca! Ce explicatie a dat Daiana

Cu toate că despărțirea de Iancu nu a fost una ușoară pentru Denisa, aceasta a decis să le arate prietenilor de pe Instagram că este puternică si ca poate depasi aceste momente grele din viata sa. De curand, Denisa a postat mai multe imagini in care apare purtand un top care îi evidențiază bustul voluptos.

De asemenea, Denisa a publicat recent, o imagine pe contul ei de socializare, in care aceasta a fost surprinsa luand masa la un restaurant de lux din Londra. Se pare ca frumoasa blondina a reusit sa depaseasca momentele dificile si triste, cauzate de despartirea de Iancu. Tanara pare sa fie din nou zambitoare. Totusi un detaliu tradeaza starea sa de spirit aparent optimista, culoarea neagra a tinutei purtate.

Semn ca aceasta inca sufera in adancul inimii sale dupa fostul ei iubit:

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.