Denisa ii da REPLICA Laurei si spune public daca are sau NU IUBIT:" Eu am o educatie. Laura poate spune orice, inclusiv ca ploua pe Marte..."/ "Denisa este o fata URATICA..."

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 01 mai 2017, 10:51

In urma cu cateva zile, Laura a facut cateva comentarii la adresa Denisei in culisele emisiunii "Bravo, ai stil! Panorama", afirmand ca nu crede ca adolescenta are un iubit si ca atunci cand va avea, va fi ales de un staff.

Denisa a tinut sa ii dea replica Laurei si sa ii spuna clar ca nu are iubit daca tot a amintit de acest subiect:"Ce dezvaluiri face Laura...eu pana la aceasta varsta nu am avut niciun iubit si inca nu am iubit, draga Laura! Ea poate spune orice, poate spune ca ploua pe Marte, insa asta nu inseamna ca e si adevarat. Se si abereaza farte mult!"

Laura nu a lasat lucrurile asa si a tinut sa ii dea replica Denisei in cadrul emisiunii "Bravo, ai stil! Panorama":" Eu nu m-as intoarce in emsiune pentru ca nu vreau

sa fac alergie. M-a facut pitipoanca. Ea e o fetita uratica. Eu am incercat sa fiu destul de retrasa in ce o priveste. Ea ataca foarte mult. A invatat ceva pe de rost. Nu am ce sfat sa ii dau. Strategia ei este foarte proasta. Ea nu a scos decat doua fraze. In fata oamenilor nu trebuie sa vina un robot..."

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.