Denisa, îndrăgostită de Gagea? Reacția neașteptată a Alexandrei: "Nu cred..."

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 05 iul 2024, 19:00

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 5 iulie, la Kanal D. Denisa a făcut declarații neașteptate despre Gagea.

Este o săptămână agitată la ''Casa iubirii'', iar lucrurile nu par să se liniștească. În cadrul ediției de astăzi, Denisa a făcut declarații neașteptate despre Gagea. Astfel, ediția de vineri, 5 iulie, s-ar putea rezuma cu replici tăioase, reproșuri și mulți nervi.

Citește și: Alexandra și Gagea, foarte tandri în preajma lui Patrick! Concurentul nu i-a mai putut privi și a părăsit, furios, încăperea

Este sau nu Denisa îndrăgostită de Gagea?

Vineri, 5 iulie, fanii emisiunii Casa iubirii s-au bucurat de o nouă ediție incendiară, în care conflictele au plutit în aer, iar spiritele s-au încins între concurentele din cadrul emisiunii matrimoniale.

Nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din Casa iubirii să nu intre în conflict. În ediția de astăzi, lucrurile au scăpat de sub control.

Între Denisa și Alexandra au existat tensiuni, iar fanii emisiunii Casa iubirii au avut parte de o ediție cu adevărat incendiară, deoarece tinerele au scos la iveală detalii șocante despre ele. 

Telespectatorii au asistat la o nouă ieșire nervoasă a Alexandrei, după ce a Denisa a dat de înțeles că are sentimente pentru Gagea. Mai mult, discuțiile dintre cele două concurente s-au accentuat în momentul în care Julia a scos noi detalii la iveală.

Denisa: "Noi nu suntem prietene, suntem colege. Cred că este vorba de atunci, din Gală, cu votul lui Gagea, când ea a zis că a rugat fetele să nu îl voteze, iar eu, totuși, am ținut să-l votez. A început să vorbesc cu ea, ea vorbea încet, a fost un pic mai așa..., dar niciodată nu am zis că suntem prietene."

Alexandra: "Zilele următoarea ea empatiza foarte mult cu Gagea, în condițiile în care noi ne înțelegem"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”

Andreea Mantea: "Crezi că Denisa îl place pe Gagea?"

Alexandra: "Nu cred..."

Andreea Mantea: "Alexandra a simțit că Denisa îl place pe Gagea...."

Denisa: "Nu, nu, era o provocare să vedem dacă el ar mai avea o fată interesată de el, să vedem dacă ar mai face pași spre Alexandra. Eu am avut o discuție cu Gagea, dar el tot o ținea cu Alexandra, Alexandra și i-am spus că era o provocare."

Julia: "Mie mi se pare că a avut mai multe deranjuri Denisa referitoare la ALexandra"

Citește și: Unde a plecat Catinca după despărțirea de Ștefan! Ce mesaj i-a transmis tânăra fostului său iubit: „Te-aș lua cu mine”

Pentru a vedea ce au mai discutat concurentele, urmăriți materialul video de mai jos.