Denisa, iubita lui Iancu Sterp, aparitie neasteptata alaturi de un barbat extrem de chipes! Iata cum au fost surprinsi cei doi!

Autor: D.I.
Actualizat: 13 mai 2020, 17:02
video Foto(7)

Denisa a facut ravagii printre baietii din casa "Puterea dragostei", cand a intrat in emisiune.

Frumoasa Denisa l-a pus in dificultate pe Livian, inca de la primele sale clipe in "casa iubirii", invitandu-l pe acesta la dans. Insa mai tarziu avea sa il cucereasca iremediabil pe Iancu Sterp.

Denisa a marturisit la intrarea sa in "casa iubirii" ca provine din Baia Mare, dar locuieste de 5 ani in Londra, unde lucra la acea vreme ca security officer la un hotel de 5 stele.


Denisa i-a fascinat atunci pe baietii de la "Puterea dragostei" cu trupul ei superb si bine lucrat la sala de fitness. Insa aceasta se poate mandri si cu un ten impecabil.
Iancu Sterp a fascinat fetele de la "Puterea dragostei" cu sarmul lui irezistibil, atat in primul sezon al emisiunii, cat si acum, in cel de-al doilea sezon cand si-a facut din nou aparitia in casa fetelor.

Iancu Sterp a inceput sa o placa pe Denisa si treptat s-au cunoscut si au format un cuplu. Cei doi par din ce in ce mai indragostiti si relatia lor este tot mai serioasa, in ciuda tuturor piedicilor aparute in calea fericirii lor. Mai mult decat atat, Iancu Sterp a dus-o deja pe iubita sa, Denisa, in Hateg, pentru a le-o prezenta parintilor lui.
De mai bine de doua luni de zile, Iancu a decis sa participe in competitia "Survivor Romania" si a plecat in Republica Dominicana, concureaza pentru echipa "Razboinicilor".

In vreme ce Denisa, iubita sa, a ramas la Londra.

Desi este extrem de trista de cand a plecat Iancu in Republica Dominicana, frumoasa Denisa incearca din rasputeri sa isi aline dorului de iubitul, recurgand la tot felul de activitati prin casa. Insa de curand, se pare ca norocul i-a suras si Denisa a reusit sa revina la vechiul ei job.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi, dupa ce tanara a publicat o imagine cu uniforma sa de lucru, sustinatorii sai au interpretat ca aceasta lucreaza ca stewardesa, Denisa a revenit cu clip pe contul ei de youtube, unde a lamurit ca si-a reluat vechiul job, cel de security officer la hotelul de 5 stele, din Londra, unde a lucrat si inainte de a participa la "Puterea dragostei"

Citeste si: Mesajul trist postat de Andra Voloș: "Singurul lucru care poate repara o ruptură din inima ta frântă..." Relația cu Bogdan Mocanu a ajuns la final?

De curand, Denisa a publicat un filmulet in care apare alaturi de fratele ei, un tanar carismatic, cu ochii verzi. Aceasta a precizat in cadrul filmuletului ca s-a incumetat sa il tunda pe fratele ei, deoarece cu ani in urma a lucrat intr-un salon de infrumusetare si stie sa tunda. Iata ce a iesit in cele din urma:

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.