Denisa, iubita lui Iancu Sterp, declaratii inedite la "FanArena"! Cum se intelege cu familia lui? "Ma simt norocoasa... e o familie calda!" Iata ce marturisiri a facut tanara despre viitorul relatiei sale!

Author: D.I.
Actualizat: 09 apr 2020, 12:20
Foto(5)

Puterea dragostei a invins! Iancu si Denisa au o relatie de iubire ca-n filme, dincolo de distanta si orice alt obstacol.

Iancu Sterp a fascinat fetele de la "Puterea dragostei" cu sarmul lui irezistibil, atat in primul sezon al emisiunii, cat si acum, in cel de-al doilea sezon cand si-a facut din nou aparitia in casa fetelor.

Ca si in primul sezon al show-ului "Puterea dragostei", Iancu Sterp a venit hotarat sa isi gaseasca jumatatea mult visata. Carismaticul tanar are tot ce-i trebuie unui barbat pentru a cuceri femeia dorita.


Fratele celebrului cantaret Culita Sterp se poate mandri cu un trup de invidiat, dar si cu masinile de fite pe care le conduce.
Iancu Sterp a fost inca de la inceput curtat de mai multe fete din "casa iubirii" si nu o data s-a spus ca s-ar potrivi bine cu Roxana. Pana sa ii fure inima controversata Roxana, Iancu s-a simtit atras si de Bianca, pe care a incercat sa o cucereasca insa fara sorti de izbanda.

Iancu Sterp a ales sa revina in casa "Puterea dragostei" doarece inca isi mai cauta jumatatea ideala si spera ca de aceasta data sa aiba norocul de a-si intalni marea iubire in casa "Puterea dragostei". Nici bine nu a pasit in casa "Puterea dragostei", in sezonul al doilea, ca a si inceput sa se apropie de cele mai sexy si seducatoare fete din casa.

In cele din urma, tanarul a inceput sa o placa pe Denisa si treptat s-au cunoscut si au format un cuplu. Cei doi par din ce in ce mai indragostiti si relatia lor este tot mai serioasa, in ciuda tuturor piedicilor aparute in calea fericirii lor. Mai mult decat atat, Iancu Sterp a dus-o deja pe iubita sa, Denisa, in Hateg, pentru a le-o prezenta parintilor lui.

Recent, Iancu a decis sa participe in competitia "Survivor Romania" si a plecat in Republica Dominicana, concureaza pentru echipa "Razboinicilor". In vreme ce Denisa, iubita sa, a ramas la Londra.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Denisa, iubita lui Iancu Sterp, declaratii inedite la "FanArena"! Cum se intelege cu familia lui? "Ma simt norocoasa... e o familie calda!"

De curand, Denisa a intervenit printr-un video call in cadrul emisiunii "FanArena", unde a vorbit despre relatia sa cu Iancu, dar si despre modul in care rezista in ciuda distantei.

"Sunt bucuroasa pentru el! Isi traieste visul! Asta ma linisteste! Ati vazut ca i se potriveste manusa! E cel mai bun in opinia mea! Cel mai tare pe traseu! O sa dea totul pe traseu, o sa-si ajute echipa, are un spirit de echipa foarte mare si mereu se gandeste la binele celor din jur si sunt sigura ca o sa isi pastreze

forta, determinarea, optimismul, energia pozitiva si sunt sigura ca o sa reziste pana la final!", a spus Denisa.

"Distanta mare si cel mai greu e ca nu putem comunica deloc! E foarte greu! Nu mi-am imaginat ca o sa fie atat de greu si o sa ma gandesc mereu la el! Dar ma bucur pentru el si stiu ce mult si-a dorit sa fie acolo si de asta il sustin! Deja a trecut o luna! Trece timpul foarte repede!", a adaugat Denisa.

Citeste si: Sonny Flame, eliminat de la Survivor Romania! Primele declaratii

Citeste si: Pe cine susține Grațiela la "Survivor România"? Nu se mai ascunde: "Este un om bun, corect, cu toleranță maximă"

Pe de alta parte, Denisa a fost intrebata cum se intelege cu familia iubitului ei, chiar si acum, in lipsa acestuia. Tanara a marturisit ca se simte extrem de norocoasa ca sa afla intr-o relatie de iubire cu Iancu si ca acesta are o familie calda. Aceasta a spus ca se intelege foarte bine cu toti membrii familiei.

"Foarte bine ma inteleg cu surorile lui, cu Ileana, cu Geta! Va pup! Cu mama lui, cu doamna Geta! Va pup! Cu fratele lui, Culita, la fel! E o familie foarte calda! Ma simt norocoasa ca m-au primit! Ma simt norocoasa in aceasta relatie!", a spus Denisa.
Iata ce marturisiri inedite a facut Denisa despre posibila evolutie a relatiei lor:

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.