Denisa Manelista, decizie radicala dupa ce s-a intors acasa din spital! Uite ce a hotarat indragita cantareata, dupa ce s-a spus ca ar fi murit

Autor: B.M.
Actualizat: 07 mai 2017, 08:56

Denisa Manelista a ingrijorat o tara intreaga dupa ce a ajuns in stare grava la spital.

Artista sufera de ciroza hepatica, boala aflata intr-un stadiu destul de avansat. Desi initial medicii erau destul de rezervati, se pare ca Denisa a reusit sa isi revina, apeland la o serie de tratamente naturiste.

Acesta este tratamentul naturist care i-a salvat viata Denisei Manelista! Uite cum a reusit sa isi vindece ficatul

Din fericire ficatul ei a inceput sa se regenereze si sa functioneze la o capacitate de 25%, iar acum artista se simte mai bine, ultimele analize confirmand acest lucru.

Medicii au ramas uimiti dupa ce au vazut ultimele analize ale Denisei Manelista! Uite ce se intampla cu indragita cantareata, putini se asteptau la asa ceva

Acum artista se afla acasa, in sanul familiei, iar surse apropiate ei spun ca aceasta este foarte suparata pe mai multi colegi de-ai ei de breasla. Motivul?

Denisa este foarte deranjata de faptul ca toti si-au dat cu parerea despre starea ei de sanatate, desi nimeni nu avea informatii exacte.

Apogeul a fost zvonul potrivit caruia ar fi murit, zvon lansat de o apropiata a lui Sile Camataru.

Artista este atat de suparata incat nu mai primeste vizite si chiar nu mai raspunde la telefoane si mesaje, tinand legatura doar cu bioenergeticianul care se ocupa de ea.

Citeste si:

Asa depistezi LA TIMP boala care i-a adus sfarsitul Ilenei Ciuculete si a bagat-o in spital de Denisa Manelista! Iata 7 semne care iti arata ca ficatul tau este bolnav, nu le ignora!

In urma cu doar trei ani, Denisa Manelista visa sa fie mireasa! "Visez la momentul in care o sa am un bebelus aici, in burta!" Doamne, ce frumoasa si fericita era. Or sa-ti dea lacrimile cand or sa vezi imaginile astea