Denisa Nechifor: "Sa imi pregatresc rochita pentru nunta lui Cristea cu Bianca Dragusanu?"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:55

Denisa Nechifor a dezvaluit pentru WOWbiz ca nu stia ca Bianca Dragusanu si-a serbat ziua de nastere in acelasi local in care si ea a petrecut.

Denisa Nechifor a avut parte de o petrecere pe cinste de ziua ei. Singura problema care i-ar fi putut umbri bucuria a fost faptul ca si Bianca Dragusanu a ales aceeasi locatie pentru a-si sarbatori si ea ziua de nastere.

Insa blonda spune ca nici nu a observat acest detaliu, mai ales ca a fost ocupata toata seara ca prietenii si famila sa se simta cat mai bine.

"Eu stiu doar ca mi-am rezervat aici pentru ca este un local pe care il frecventez, un loc de buna calitate, al unor prieteni pe care ii respect. In rest, n-am vazut nimic. Pana la urma o sa lamuresc eu niste lucruri pentru ca asa simt ca este bine.", a spus Denisa.

Cat despre o eventuala casatorie intre Adi Cristea si Bianca Dragusanu, Denisa Nechifor spune ca nu a primit nicio invitatie.
"Nu stiu nimic. Oricum, daca o fi vorba despre o nunta, atunci trebuie sa imi iau rochita, dar momentan nu stiu nimic", a mai spus ea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.