Denisa Potecaru, una din cele mai bune concurente din istoria Bravo, ai stil!, prima imagine alături de iubit

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 24 sep 2022, 00:05

Denisa Pecaru, prima imagine alaturi de iubit

Sursa: Instagram

Denisa Potecaru s-a afisat pentru prima data la bratul unui barbat dupa ce ani de zile a pastrat discretia totala.

Denisa Potecaru a reusit sa surprinde pe toata lumea in Ajunul Craciunului cu cate imagini pe Instagram Stories unde le-a facut cunostinta fanilor ei cu persoana misterioasa din viata ei. Denisa a facut partea din sezonul doi Bravo, ai stil! si sezonul Bravo, ai stil! All Stars unde s-a remarcat de fiecare data prin stilul vestimentar si atitudine. De fiecare data, frumoasa tanara se afla in centru atentiei juratilor facand styling-uri impecabile pentru o pustoiaca de 18 ani.

La acea vrea, gurile rele spuneau ca este ajutata de sora ei mai mare, Raluca Potecaru, insa cu timpul s-a dovedit ca simtul stilistic al Denisei este unul real si nu a fost doar un manechin imbracat de altcineva. 

Citeste si: Ediție de colecție Bravo, ai stil! Celebrities în Ajun de Crăciun! Copiii concurentelor și juraților au luat cu asalt platoul emisiunii

Denisa Potecaru, surpriza uriasa in preajma Craciunului

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa ce a parasit brusc competitia Bravo, ai stil! din motive personale, Denisa Potecaru s-a facut remarcata pe retelele de socializare ca si influencer.

A avut foarte multi fani in emisiunea Bravo, ai stil! care si-au mutat interesul pentru ea in online. Astfel, Denisa a reusit sa stranga aproape 200 de mii de urmaritori pe Instagram unde posteaza zilnic materiale de beauty, dar si despre viata luxoasa cu care a fost obisnuita de mica. Cat despre cercul de prieteni in care se invarte, Denisa este prietena buna cu cantareata Lidia Buble, cele doua fiind vazute des iesind in oras sau vizitandu-se.
Mai mult, Lidia ii poarta adesea creatiile surorii mai mari a Denisei, Raluca Potecara care si detine un atelier de croitorie.

Fosta concurenta Bravo, ai stil!, Denisa Potecaru, si-a prezentat iubitul

Tanara a avut si cateva aparitii fulminante in celebra revista Elle si cateva materiale alaturi de fashion stylist-ul Maurice Munteanu.

Insa, in toti acest ani, nimeni nu a stiut daca Denisa are sau nu un iubit. In urma cu cateva ani, tanara spunea ca nu o intereseaza acest aspect, preferand sa se concentreze pe alte lucruri mai importante. Insa, acum, in prag de Craciun, pentru prima data, fosta concurenta Bravo, ai stil! si-a prezentat iubitul in mediul online, un tanar brunet cu care s-a sarutat de mama focului.

 

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.