Denisa, primele declarații după eliminarea din Casa iubirii! Care este cel mai mare regret al tinerei: "Din păcate..."

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 15 iul 2024, 08:54

Denisa de la Casa iubirii 

Sursa: Instagram Denisa Mihălcioiu

Denisa de la Casa iubirii a transmis un mesaj emoționant, imediat după eliminarea ei din emisiune. Iată ce a declarat tânăra.

Denisa a făcut primele declarații după ce a părăsit emisiunea Casa iubirii. Iată ce spune tânăra despre parcursul ei, dar și despre bărbații din competiție.

Citește și: Răsturnare de situație în Casa iubirii! O nouă concurentă intră în competiție! Aflați ce se va întâmpla, luni, 15 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Denisa, primele declarații după eliminarea din Casa iubirii!

În Gala de duminică, 14 iulie, Denisa, una dintre cele mai apreciate concurente, a ajuns în pragul eliminării alături de Alexandra și Gagea. Din păcate, tânăra a fost cea care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor, motiv pentru care a părăsit Casa iubirii.

Imediat după ce a părăsit emisiunea matrimonială, Denisa a decis să transmită un mesaj de mulțumire persoanelor care au susținut-o pe tot parcursul ei în Casa iubirii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre condițiile din fosta ei căsnicie și care sunt lucrurile pe care acum nu le-ar mai accepta. „Contractele alea nu aveam nicio valoare juridică.”

Denisa simte recunoștința pentru toate momentele trăite în emisiune, se bucură că a reușit să se dezvolte ca persoană, însă are un regret.

Tinerei îi pare rău că nu a reușit să se apropie de niciun mascul din Casa iubirii.

Cu toate acestea, în locul unui partener, Denisa susține că a câștigat o prietenă, iar aceasta cu siguranță este Roberta, care a plâns în hohote când a aflat că aceasta părăsește Casa iubirii.

Citește și: Eliminare surpriză în Casa iubirii! Cine a părăsit emisiunea? Andreea Mantea a făcut anunțul

''Bună seara, dragii mei!
În seara asta drumul meu în Casa iubirii a luat sfârșit după cum bine ați văzut și voi în gala de astăzi.
Pot spune că această experiență a fost una minunată din care am avut de învățat multe, și care m-a ajutat pe mine ca și persoană să îmi cunosc mai bine părțile bune, defectele dar și limitele.


Nu am reușit să mă apropii de niciun băiat mai mult decât prietenește din păcate, dar sunt fericită că am reușit totuși să leg o prietenie foarte frumoasă într-un timp scurt!
Vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase pe care mi le trimiteți zi de zi și pentru susținerea pe care am avut-o din partea voastră. Sunteți niște oameni minunați!
Mulțumesc! Și vă iubesc!'', este mesajul transmis de Denisa pe pagina sa de Instagram, imediat după eliminarea ei din Casa iubirii.

View this post on Instagram

A post shared by Denisa Mihălcioiu (@denisaa.s__)