Denisa s-a întors la "Puterea dragostei"! Uite ce a putut să îi spună Iancu în camera roșie! S-a întâmplat chiar după ce se sărutaseră

Autor: A.I.
Actualizat: 26 nov 2020, 13:10

Denisa s-a întors în casa "Puterea dragostei", iar vestea a fost una foarte fericită pentru Iancu.

Cei doi s-au întâlnit în casa "Puterea dragostei" și au discutat despre formarea unui cuplu. Ei, de altfel, s-au sărutat de mai multe ori în casă.

"Să te văd dezvelită vreau numai eu. Ca să fii iubita mea, vreau să mă bucur numai eu de sânii tăi", i-a spus Iancu Denisei.

"Tu ești aici să mă poți apăra", a replicat ea.

"Vreau să te faci frumoasă pentru mine acasă...

Decolteul să fie mai cu bun-simț", i-a mai cerut Iancu.

"Ca să fiu iubitul meu nu ai voie să te joci cu niciuna, nici cu Mariana(...) Bine, cu Mariana ai voie. Nu mai ai voie să pui Story-uri cu alte fete", a mai spus Denisa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Denisa și Iancu s-au sărutat la plecarea ei din casă

Denisa și-a luat "Rămas-bun" de la concurenții de la" Puterea dragostei" înainte de operație. Ea a părăsit momentan casa din pricina unei probleme de sănătate.

Denisa anunța anterior că trebuie să iasă pentru a se opera.Despărțirea a fost una emoționantă de toți concurenții, dar mai ales de Iancu. Acesta a condus-o la plecare și s-au și sărutat, semn că formează acum un cuplu.

Denisa a spus că ar face dragoste cu Iancu!

Denisa a mărturisit, într-un vlog cu Jador, că  ar face dragoste cu Iancu. Era deja știut că Denisa este foarte atrasă de Iancu.

Jador și Denisa au jucat un Q&A într-un vlog legat de persoanele pe care și le-ar dori. Iancu se află printre persoanele cu care Denisa ar vrea să facă dragoste.

Totuși, Denisa a fost și mai entuziasmată atunci când a auzit numele lui Dorian Popa, pe care îl consideră bărbatul perfect. De partea cealaltă, Jador a recunoscut că ar vrea să cunoască numeroase fete, printre care Deea și Manuela.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.