Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 03 iul 2024, 19:00

Ce se întâmplă între Denisa și Bogdan

Sursa: Captură KANAL D

În a doua parte a ediției de miercuri din „Casa iubirii”, Bogdan a chemat-o pe Denisa în camera roșie. Acolo, el i-a explicat că nu pot avea ceva mai mult, decât o relație de prietenie, iar fata a răbufnit.

De când Denisa a intrat în „Casa iubirii”, Bogdan a tot avut impresia că tânăra îl place. Deși concurenta a explicat că așteaptă un concurent nou, în jurul acestui subiect s-au născut mai multe neînțelegeri, care au dus la o dispută aprinsă între cei doi concurenți.

Denisa și Bogdan s-au certat în camera roșie

Cu toate că Denisa nu s-a arătat interesată de niciun băiat din emisiune, ci doar s-a apropiat prietenește de Bogdan, acesta din urmă a înțeles total greșit gesturile ei.

În plus, Roberta a intervenit între ei și l-a făcut pe tânăr să creadă și mai mult că Denisa este îndrăgostită de el.

„Denisa așteaptă să vadă, și ea, pași”,  îi spusese Roberta concurentului.

Ulterior, acesta a izbucnit și i-a adresat vorbe dure Denisei, pe care a chemat-o în camera roșie, după ce și-a dat seama că i-a greșit:  „Vreau să-ți zic că m-am luat total aiurea cu tine, motivul pentru care am reacționat cum am reacționat a fost că eu am lămurit cu tine situația de mai multe ori și de

fiecare dată când am vorbit cu tine ți-am explicat că nu simt ceva mai mult și mai mult decât prieteni nu putem să fim”.

Citește și: Bogdan, surpriză neașteptată pentru Rebecca! Ce i-a dăruit concurentul din Casa Iubirii a lăsat-o fără cuvinte: „Eu ziceam la mișto!”

Însă Denisa l-a întrerupt și i-a spus: „Te duci în alt film și dai de gândit altceva, ca și cum eu umblu o grămadă pe aici după tine și tu, cumva, mă refuzi pe mine.

(...) M-ai pus într-o postură urâtă”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Denisa nu a mai vrut să discute cu Bogdan și l-a lăsat să vorbească de unul singur

Deși fata i-a explicat lui Bogdan că are o părere eronată despre sentimentele ei, acesta a continuat să insiste pe subiectul pe care l-a deschis inițial: „Prin interacțiunile pe care le am cu tine, tu consideri că eu mă apropii de tine”.

Însă concurentul nu a făcut altceva decât să o enerveze și mai tare pe Denisa: „Păi eu dacă ți-am spus că este prietenește, cum aș putea să consider chestia asta?(...)

Dacă nici ca și prieteni nu se poate, asta este!”.

Citește și: Denisa este noua concurentă din “Casa iubirii”. Tânăra a dezvăluit cine sunt cei trei băieți de care este interesată: „Te-ai potrivi cu Gagea”

Ulterior, tânăra s-a ridicat de pe canapea și s-a îndreptat spre ieșire. Deși Bogdan a vrut să își ceară iertare pentru comportamentul lui, Denisa l-a lăsat să vorbească singur: „Eu am venit, pur și simplu să-ți explic că am greșit, sunt vinovat pentru tot, într-adevăr.

Nu vreau să caut scuze...”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: