Denisa, una dintre victimele „Șacalului”, a fost condusă pe ultimul drum în satul natal. Băiatul ei încă nu a aflat că mama sa nu mai este

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 13 sep 2024, 22:00

Copilul Denisei nu a fost prezent la înmormântare

Sursa: colaj (captură video)

Denisa, tânăra de 26 de ani care a căzut victimă Șacalului, a fost înmormântată vineri în localitatea natală Obad, din județul Timiș. Ceremonia funerară a avut loc într-o atmosferă apăsătoare, la care au participat peste o sută de apropiați, prieteni și rude.

Prietenii Denisei au adus un omagiu special și au purtat tricouri cu chipul tinerei. Durerea familiei este dublată de grija pentru băiețelul de doar câțiva ani al victimei. 

Citește și: Apelul misterios primit de soțul Deliei, una din victimele ”Șacalului”, imediat după dispariția acesteia: „M-a sunat cineva să mă întrebe de mașină”

Denisa, una din victimele „Șacalului”, a fost condusă pe ultimul drum

Copilul Denisei nu a fost prezent la ceremonie. Acesta a fost ținut departe pentru a fi protejat de suferința momentului. În prezent, el se află în grija rudelor, dar specialiștii spun că va avea nevoie de sprijin psihologic pentru a înțelege treptat și într-un mod controlat realitatea dureroasă a pierderii mamei sale.

Comunitatea din Obad este profund revoltată și acuză autoritățile din Constanța că nu și-au făcut datoria în cazul Denisei. Oamenii susțin că Șacalul, presupusul criminal, ar fi fost deja cunoscut pentru fapte similare, iar intervenția poliției a fost tardivă și ineficientă.

Citește și: Cine este ”Șacalul”, principalul suspect în cazul uciderii a două tinere. Bărbatul se afla în vizorul polițiștilor în momentul în care ar fi comis crimele

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Căutările tinerei au durat aproape două săptămâni, iar trupul său a fost descoperit mult prea târziu pentru a mai aduce vreo alinare celor apropiați.

„Mașină dispărută și ea nu e dată în urmărire. Dacă el a fost monitorizat, poliția ce a făcut? A fost foarte cuminte, sociabilă, avea grijă de copil, dacă poliția își făcea treaba, trăia,” spun

rudele Denise, conform ȘtirileProtv.

Potrivit Antena 3 CNN, „Șacalul” are antecedente grave. Mai grav, la momentul comiterii crimelor, acesta se afla sub control judiciar impus de Judecătoria Tulcea, ceea ce impunea restricții clare, inclusiv interdicția de a părăsi țara sau a conduce. 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.