Denise Rifai a primit distincția „Television personality of the year”

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 17 iun 2021, 09:21

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, un format unic pe piața media din România, a fost apreciata la scenă deschisă , în cadrul evenimentului organizat de publicația „Business Arena”

Denise Rifai a fost desemnată „Television personality of the year”, la Gala „Most Admired Business Women Awards 2021”, organizată de revista Business Arena. Recunoașterea vine pentru emisiunea „40 de întrebari cu Denise Rifai”, difuzată de Kanal D, un format inovator, cu o abordare editorială îndrăzneață, ce a generat interes pe toate segmentele pieței media. 

Premiul i-a fost înmânat prezentatoarei emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de o figură emblematică a sportului românesc și mondial, Elisabeta Lipă.

Emoțiile au fost uriașe pe scenă, iar alături de Denise Rifai, la prestigiosul eveniment, s-au aflat colegi din echipa Kanal D, vedete ale postului precum Cosmin Cernat și Anca Ciota. 

Citeste si: Adrian Minune, dezvăluiri inedite, aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! ”Mai mult decât o pereche de ciorapi și un maiou, în copilărie, nu am primit!”

             „Mulțumesc organizatorilor acestui eveniment extraordinar, sunt onorată să primesc această recunoaștere.

Mulțumesc echipei mele, fără de care succesul acesta nu ar fi fost posibil, emisiunea a devenit un adevărat fenomen media datorită oamenilor alături de care lucrez zi de zi pentru ca telespectatorii să aibă parte de un un produs de televiziune de excepție. <40 de intrebări cu Denise Rifai> este un format curajos, riguros, care necesită o documentare extraordinară, ce acoperă chiar și decenii din viața celui intervievat. Invitații fac dezvăluiri ieșite din comun, iar ceea ce spun ei în timpul interviului devine știre de prima pagină a doua zi.
Le mulțumesc foarte mult telespectatorilor, care sunt mereu alături de noi în număr foarte mare și care ne inspiră în tot ceea ce facem”,
 a declarat Denise Rifai. 

Citeste si: Marcel Ciolacu, primele declaratii despre filmarea compromițătoare in care apare! Ce a dezvăluit politicianul la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

            Prin evenimentul „Most Admired Business Women Awards Gala 2021”, revista „Business Arena” celebrează succesul, creativitatea, leadership-ul acelor femei care excelează în domeniul lor de activitate. 

Citeste si: Ce avere are de fapt Marcel Ciolacu? Iată câți bani încasează președintele PSD

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.