Denise Rifai a rămas fără cuvinte, după ce a aflat că regele Charles al III-lea are cancer! Ce mesaj a transmis frumoasa prezentatoare: „De obicei”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 06 feb 2024, 08:49

Reacția lui Denise Rifai

Sursa: Captură YouTube theXclusive/Hepta - colaj Kanal D

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, a avut prima reacție cu privire la vestea că regele Charles al III-lea are cancer.

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai ”, a rămas fără cuvinte după ce a aflat că regele Charles al III-lea al Marii Britanii a fost diagnosticat cu cancer. Anunțul a venit cu durere pentru toți cei care-l îndrăgesc pe Alteța Sa, inclusiv pe frumoasa prezentatoare de la Kanal D.

Mesajul lui Denise Rifai, după ce a aflat că regele Charles al III-lea are cancer

Recent, un comunicat oficial anunța că regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer și că Alteța Sa și-a început tratamentul. Nu se știe, deocamdată, în ce stadiu se află boala regelui.

Citește și: Cum a fost surprins Regele Charles al III-lea cu o zi înainte de a fi diagnosticat cu cancer. Imaginea inedită apărută în mediul online

Denise Rifai nu a rămas indiferentă la această veste dureroasă și a transmis imediat un mesaj despre această situație, alături de o știre cu regele Charles al III-lea care anunță cele menționate anterior. Frumoasa prezentatoare a rămas fără cuvinte.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„De obicei știu ce să spun. Nu și de data aceasta!”, este mesajul transmis de Denise Rifai, pe pagina sa oficială de Instagram, în secțiunea InstaStory.

Citește și: Regele Charles al III-lea are cancer. Anunțul de ultimă oră venit de la Palatul Buckingham

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1732/20382102/1/423147457-378359551506049-3517278477264220075-n--crop-1707168776.jpg

Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer

Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer și este nevoit să amâne îndeplinirea datoriilor publice pentru a-și continua tratamentul, a anunțat Casa Regală Britanică.

Alteța Sa a fost diagnosticat cu această boală abia după ce a primit tratament pentru o mărire benignă a prostatei. Se pare că nu este vorba de cancer la prostată, dar medicii au sesizat o problemă diferită și au făcut mai multe teste.

Maiestatea Sa va fi tratată la un spital din Londra.

„În timpul recentului procedeu de spitalizare al Regelui pentru mărirea benignă a prostatei, s-a remarcat o problemă separată și destul de îngrijorare. Testele diagnostice ulterioare au identificat o formă de cancer. Majestatea Sa a început astăzi un program de tratamente regulate, în timpul căruia i s-a recomandat de către medici să amâne datoriile publice. Pe durata acestei perioade, Majestatea Sa va continua să îndeplinească activități de stat și sarcini oficiale ca de obicei”, a anunțat Casa Regală Britanică, potrivit Royal.uk.